Het is voor massagetherapie mogelijk om (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraars te krijgen. In het onderstaande overzicht zie je de vergoedingen voor 2024. Onderstaand overzicht geldt ook voor (korte) trajecten coaching

Let op: er kunnen aan dit overzicht géén rechten ontleend worden. Maar weet dat ik als massagetherapeut en holistisch (leefstijl)coach aan de hoogste standaarden voldoe!

Als jouw zorgverzekering en/of aanvullende polis niet in dit overzicht staan, is het waarschijnlijk dat jouw zorgverzekeraar de consulten van Lifestyle Massagetherapie & Coaching niet vergoedt. Je mag uiteraard altijd zelf even informeren. Gebruik hiervoor de registraties & gegevens die je onder contact vindt.

Let op: Bij vrijwel alle zorgverzekeraars worden alle ‘alternatieve’ behandelingen uit hetzelfde potje betaald. Dat geldt dus ook voor de osteopaat, de chiropractor, de haptotherapeut en de acupuncturist. Fysiotherapie heeft zijn eigen budget. Massagetherapie kan een behandeling fysiotherapie goed ondersteunen!

Heb je toch nog vragen? Massagetherapeut Fieneke is goed te bereiken via WhatsApp, SMS en e-mail. Bellen mag ook natuurlijk. Laat wel een voicemail achter als je teruggebeld wilt worden! Het telefoonnummer is 06-19377447.