Zuivere klank is zo bijzonder! Klank = trilling = frequentie = beweging en een zuivere trilling heeft een harmoniserende ofwel helende werking op jouw lichaam en geest. Met een massage met klankschalen kun jij dit op heel directe wijze zelf ervaren.

 

Klankmassage voor diepe ontspanning en heling

Dit kan jij zelf laagdrempelig ervaren wanneer je een klanksessie ondergaat, zoals een Peter Hess®-klankmassage bij Lifestyle Massage Noordwijkerhout. Sinds 2019 is massagetherapeut Fieneke (ik) namelijk ook klankmasseur.

Ik kan jou een klankmassage geven waarbij jij niet alleen diepe ontspanning kunt ervaren, maar ook jouw cellen een diepe harmonisering kunnen ondergaan. Dit laatste speelt zich af op onbewust niveau, maar heeft juist een grote invloed in de dagen ná de massage.

De enige manier om dit echt te kunnen begrijpen is om één of meerdere sessies klankmassage te ondergaan. Woorden kunnen het niet voldoende beschrijven helaas; je moet het echt ervaren. Maar… misschien helpt een mooie video wel!

Hieronder zie je een video genaamd “Mathematics of Vibration. To understand vibration is to understand the soul.” Of dat laatste waar is, dát weet ik niet 😉 Maar dat het mijns inziens een fascinerende video is over de invloed van harmoniserende klank, dáár ben ik wél van overtuigd!

Of kijk naar dit “Amazing Resonance Experiment”!