Op zoek naar een aangenaam én gezond cadeau? Bij Lifestyle Massagetherapie & Coaching // Lifestyle Massage Noordwijkerhout kun je ook een cadeaubon kopen. Je krijgt dan een nette bon in envelop en vaak een leuke aankleding erbij (versiering, zakje thee). Alle massages worden uitgevoerd door massagetherapeut Fieneke Rozema.

 

Belangrijk om te weten:
  • Je koopt een bon voor een professionele massage in een praktijk aan huis. Ik zorg altijd voor een nette & schone massageruimte die veel mensen goed bevalt. Verwacht echter niet de sfeer van een sauna/spa of (luxe) salon.
  • De bon kan worden afgehaald op afspraak. Ik verstuur niet met de post en ik heb geen digitale bonnen. Mocht afstand een probleem zijn, dan kan je altijd vooraf de massage betalen en zelf een kaartje maken. Als ik de naam van de ontvanger weet, dan heet ik haar/hem van harte welkom bij het maken van een afspraak!
  • De bon is een goed jaar geldig. Mocht er toch wat zijn, neem dan contact met mij op. Ik herinner er doorgaans 1x aan als een bon nog niet ingeleverd is.
  • Betaling per Tikkie, overschrijving of contant.

 

Heb je nog vragen of wil je graag een cadeaubon voor een massage in Noordwijkerhout bestellen? Neem dan snel contact op met massagetherapeut Fieneke op 06-19377447 of via het contactformulier.