Lifestyle Massagetherapie & Coaching

Voetmassage

Noordwijkerhout

Voor diepgaande maar laagdrempelige ontspanning

Voetmassage / Voetreflexmassage

 in Noordwijkerhout

 

Lifestyle Massagetherapie & Coaching biedt ook de mogelijkheid om te genieten van een ontspannende voetmassage. Een voetreflexmassage is een toegankelijke manier om tot rust te komen. Alle aandacht wordt gericht op jouw voeten, die met zorgvuldige en verfijnde technieken worden aangeraakt. Hierdoor kan zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning bereikt worden.

Massagetherapeut en holistisch coach Fieneke past in alle voetmassages elementen uit de voetreflexologie toe. Behandeling van reflexzones kan een waardevolle bijdrage leveren aan het verminderen van (pijn)klachten elders in het lichaam. Het hoofddoel van een voetmassage / voetreflexmassage bij Lifestyle Massagetherapie & Coaching is echter altijd het verminderen van stressklachten ofwel ontspanning.

Fieneke is hoogwaardig opgeleid als massagetherapeut en holistisch coach. Ontspannende voetmassage kan  daar een waardevol onderdeel van zijn. Ben je echter op zoek naar een echte voetreflextherapeut, dan moet je nog even verder zoeken…

De voordelen van voetmassage

Over het algemeen kan worden gesteld dat aanraking een positieve invloed heeft op onze gezondheid. Voor pasgeboren baby’s is aanraking zelfs van levensbelang, en ook volwassenen ontlenen essentieel welzijn aan menselijk contact. Voetmassage is een vorm van zorgvuldige aandacht en aanraking, waarbij je je kleding gewoon kunt aanhouden!

Enkele van de positieve effecten van voetmassage zijn:

  • Ontspanning en vermindering van stress
  • Herstel van de balans tussen lichaam en geest
  • Kalmering van het zenuwstelsel, waardoor het weer beter gaat functioneren
  • Beter lichamelijk herstel door de ontspanning, en daardoor meer energie
  • Verbeterde slaap, wat het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleert
  • Stimulatie van de bloedsomloog
  • Versterking van het immuunsysteem
  • Stimulatie van de aanmaak van positieve hormonen zoals serotonine en oxytocine
  • En daardoor pijnstilling / verlichting van eventuele pijn

Ontspannen is voor mij behoorlijk lastig. Daarom vond ik het heel bijzonder te merken dat ik tijdens de sessie voetreflexmassage zó snel zó ontspannen raakte. Na afloop van de massage voelde ik mij echt heerlijk!

Cliënt (55 jaar)

Aanvullende informatie voetmassage Noordwijkerhout

Voor de voetmassage van Lifestyle Massagetherapie & Coaching (voorheen Lifestyle Massage Noordwijkerhout) gelden dezelfde tarieven als voor massage en massagetherapie.

Wanneer de voetreflexmassage als massagetherapie wordt afgenomen, dan besteden wij tijdens de sessie(s) meer aandacht aan hoe het met jou gaat op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Voetmassage kan ook een waardevolle bijdrage leveren aan een coachingstraject gericht op het verminderen van stressklachten en bewustwording!

De aanbevolen tijdsduur van een sessie is 1 uur. Wat korter is in principe ook mogelijk, maar een uur geeft meer de gelegenheid om echt tot rust te komen en wordt daarom van harte aanbevolen.

De massage wordt uitgevoerd met een kwalitatief hoogwaardige draagolie en een fijne etherische geur naar keuze.

Tip: Lekker warme voeten zijn de beste bijdrage aan een gevoel van ontspanning!