Lifestyle Massagetherapie & Coaching

Krachtgerichte

coaching

Neem weer de regie over jouw leven!

Krijg weer regie over je leven

Word je overspoeld door stress?
Krachtgerichte coaching bij Lifestyle Massagetherapie & Coaching helpt je om weer de regie over je leven te nemen.

Erkend coach Fieneke

Coach Fieneke is hoogwaardig opgeleid aan meerdere instituten, en nog lang niet uitgeleerd.
De coachsessies kunnen in aanmerking komen voor vergoeding.

Krachtgerichte coaching

Fieneke werkt het liefst krachtericht door een combinatie van Oplossingsgerichte Coaching en Positieve Psychologie.
Daarbij is er altijd ook ruimte voor emoties.

 

Krachtgerichte coaching Noordwijkerhout

 

Lifestyle Massagetherapie & Coaching is gespecialiseerd in het verminderen van stressklachten. Daarbij is holistische coaching een uiterst effectieve benadering die de kern van het probleem bereikt.

Het doel van een coachtraject is om met een omvattende aanpak jouw stressklachten te verminderen. Coaching draait altijd om verandering; om anders te denken over en nieuw inzicht te krijgen in jouw ‘probleem’ ofwel ‘hulpvraag’.

Met holistische coaching gaan we daarbij altijd verder dan het mentale aspect en kijken we óók naar het fysieke, emotionele en energetische / spirituele niveau.

Veranderen op bewust én onbewust niveau

 

Wat je gaat veranderen in jouw leven kan op bewust niveau en op onbewust(er) niveau plaatsvinden. Op bewust niveau gaat het bijvoorbeeld om het stellen van andere prioriteiten en het maken van andere, betere keuzes. Je denkt erover na, experimenteert ermee en oefent totdat passend gedrag een gewoonte is geworden.

Het onbewuste(re) niveau gaat over waarom je doet en denkt zoals je doet en denkt. Tegen welke patronen loop je steeds aan? Wat zijn de belemmeringen binnen én buiten jou, waardoor het niet lukt om ander gedrag tot gewoonte te maken? Welke overtuigingen houden jou tegen om een leven te leiden waar je blij en tevreden mee bent? Wat zijn de gedachten die je regelmatig denkt en die jou niet (meer) dienen?

 

De 5 niveau’s van ons bestaan

Het opsporen van deze patronen, belemmeringen, overtuigingen en gedachten is een belangrijke taak binnen de coaching. In de holistische coaching gebeurt dit op fysiek, mentaal, emotioneel én energetisch niveau.

Ik luister naar jouw woorden, observeer jouw lichaam, vraag naar wat er in jouw lichaam gebeurt, moedig aan om alle aanwezige emoties te voelen, én ik probeer energetisch een diepere laag aan te boren.

Als professioneel coach loop ik graag een stukje met je mee, met authenticiteit en betrokkenheid, om jou naar een tevreden leven met minder stress te begeleiden.

Fieneke is heel goed in doorvragen én doorvoelen, waardoor ik werd uitgenodigd echt naar de kern van mijn issues te gaan. Niet altijd fijn, maar wel heel belangrijk…

Ik zag in dat ik steeds te veel voor veiligheid koos in plaats van voor mijn echte verlangens. Hierdoor was ik niet meer gelukkig en had ik steeds last van veel stress. Toen ik dat inzag, kon ik eindelijk veranderen.

Cliënte (36 jaar)

Ontspanning én verandering bij stressklachten

Massagetherapeut en holistisch coach Fieneke van Lifestyle Massagetherapie & Coaching is gespecialiseerd in ontspanning én verandering bij stressklachten.

Ontspanning kan op meerdere manieren bereikt worden. Bijvoorbeeld door een afgestemde massage of een sessie met klankschalen. Maar ook door bewust te leren ademen, waardoor je jouw zenuwstelsel gericht kunt sturen naar rust. En het uitspreken van jezelf en besluiten om te veranderen zal zeker ook ontspanning opleveren!

 

Holistisch (leefstijl)coach Fieneke

Fieneke is opgeleid als (erkend) massagetherapeut, holistisch coach, leefstijlcoach, pijn- en leefstijlspecialist, ademcoach, klankmasseur en professional organizer.

Fieneke is gespecialiseerd in ontspanning én verandering bij stressklachten. Bovenstaande disciplines kunnen allemaal een rol spelen in stressvermindering. 

Meer weten? Op deze pagina stel ik mij uitgebreid voor.

Onderwerpen voor coaching

Veel coachvragen van cliënten bij Lifestyle Massagetherapie & Coaching gaan over onderwerpen zoals

  • stressvermindering
  • bewuster leven
  • verlangen naar diepgang
  • prioriteiten stellen
  • balans tussen werk en privé
  • time-management
  • zingeving

 

Coaching die bekrachtigt

Elk coachgesprek draait om jou je eigen antwoorden te laten geven! Jij weet wat werkt voor jouw karakter en jouw leven, zelfs als je het misschien eventjes vergeten bent. Dat geeft niet! Samen zoeken we naar de kern van jouw huidige probleem en waar jouw oplossing ligt.

Natuurlijk is dat soms lastig, maar stapje voor stapje kom je steeds verder. Ongemerkt zal je veel veranderingen doorvoeren. Wanneer je dan terugkijkt, wat we tijdens een traject altijd doen, zul je zien hoe ver je reeds gekomen bent!

Korte en langere trajecten

In korte trajecten worden diverse coachtechnieken ingezet om snel meer inzicht te verkrijgen in specifieke problemen of vraagstukken. In langere trajecten is er ruimte voor diepgaandere onderwerpen en het bespreken van meerdere thema’s. Daarnaast bestaat in langere trajecten de mogelijkheid om holistische coaching te combineren met massagetherapie. Dit kan een heel waardevolle combinatie zijn, zeker wanneer het om stressvermindering en (lichaams)bewustzijn gaat!

 

Holistische benadering

In de trajecten wordt gebruikt van diverse technieken en methoden uit de holistische coaching en de leefstijlcoaching, waaronder specifiek ook de beweegcoaching en voedingscoaching. Al het werk van Lifestyle Massagetherapie & Coaching is op holistische basis.

Gedegen opleiding tot coach

 

Holistisch coach Fieneke Rozema heeft onder meer een gedegen opleiding holistische (leefstijl)coaching gevolgd. Bovendien is Fieneke al jaren werkzaam als erkend (holistisch) massagetherapeut. Vanaf januari 2024 gaat Fieneke zich verder verdiepen in de evidence-based coaching!

Lees hier meer over Fieneke als holistisch coach!

En kijk onderaan deze pagina voor een selectie diploma’s en certificaten betreffende coaching!