Coaching in Noordwijkerhout of online

 

Massagetherapeut Fieneke Rozema van Lifestyle Massage Noordwijkerhout biedt per 2021 ook persoonlijke sessies coaching aan. De coachingsessies worden in principe ook vergoed door de zorgverzekeraars die het werk van Lifestyle Massage Noordwijkerhout in het algemeen vergoeden.

 

Onderwerpen voor coaching

Tijdens een coachingsessie kijkt een objectieve coach mee met jouw hulpvraag en helpt jou om zélf jouw eigen antwoorden te vinden. Een coach zal dan ook weinig adviseren en sturen, maar jou wél uitdagen om verder te kijken. In coaching vertrouwen wij erop dat jij het antwoord allang in jou hebt, dat het slechts maar een kwestie van dit antwoord helder/expliciet maken is.

Een coachingsessie boek je onder andere wanneer je merkt dat je steeds vastloopt in je leven, het leven je overweldigt of als je geen oplossingen meer ziet bij een bepaald probleem of in een bepaalde situatie.

Tijdens een coachingsessie kan een coach kan jou dan helpen om meer overzicht te krijgen, prioriteiten te stellen, anders naar een probleem te kijken

 

Fieneke heeft training voor coaching gevolgd bij:

Opleiding tot coach voor masseurs en massagetherapeuten bij Positive Touch in Brummen (online training, 2021)

Vervolgopleiding lichaamsgericht coachen bij Positive Touch in Brummen (online training, 2021)

– Online NLP Practitioner van Sluis NLP Instituut te Rotterdam (2021)

Opleiding Psychosomatisch Trainer van Triggerpointcoach te Bussum (afrondende lesdag op 6 juni 2021)

Opleiding Ademcoach bij Annette Weers te Leiden (2020)

– In maart 2021 zal Fieneke beginnen met een 2-jarige geaccrediteerde opleiding tot Leefstijlcoach bij de Academie voor Holistisch Coachen te Bilthoven

 

Gespreksthema’s voor coaching

Heb jij het gevoel dat je wat vast zit in je leven? Ervaar je veel stress of  onzekerheid? Kan je wel een luisterend oor gebruiken? Of een onafhankelijk persoon die jou helpt je gedachten te ordenen?

Als coach helpt Fieneke jou om meer helderheid te creëren en in beweging te komen. Vanuit de achtergrond van Fieneke als massagetherapeut zal lichaamsbewustzijn hier ook altijd een rol in spelen. Je hoofd kan vast en zeker allerlei slimme dingen bedenken, maar wat kan jouw lichaam jou vertellen over wat jij het liefste wilt?

Verdriet en rouw kunnen ook onderwerpen zijn die in de gesprekken voorbij komen. Mocht jouw hulpvraag echt specifiek om rouw gaan, dan is het wel fijner als je daar een gespecialiseerde coach of therapeut voor vindt.

De coachsessies komen ook voor vergoeding door de zorgverzekeraars in aanmerking, mits wij hiervoor ook bewust aandacht geven aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Eigenlijk komen in een natuurlijk verloop van een coachgesprek deze elementen altijd wel aan de orde.

Tarieven coaching

Sessie van 1 uur € 55

Traject van 5 sessies € 250
(alleen coaching of combi coaching en massage)

De coaching van Lifestyle Massage Noordwijkerhout wordt door diverse zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering (alternatieve / complementaire zorg). De coaching is dan een onderdeel van een traject massagetherapie.
Kijk hier voor de vergoedingen door de zorgverzekeraars.

In de coachsessies met vergoeding geven wij altijd aandacht aan bewustwording van (de signalen van) jouw lichaam en aan innerlijke groei.

De sessies vinden plaats online via Zoom óf live in Noordwijkerhout met gepaste afstand.