Massagetherapeut Fieneke Rozema van Lifestyle Massage Noordwijkerhout is óók afgestudeerd als (erkend) leefstijlcoach, holistisch coach, voedingscoach en beweegcoach. Jij (of u) kunt daarom ook terecht voor hulpvragen op deze gebieden bij Lifestyle Massagetherapie in Noordwijkerhout.

Wellicht interessant: de zorgverzekeraars die massagetherapeut Fieneke erkennen en de behandelingen (deels) vergoeden, die vergoeden op dezelfde voorwaarden óók de sessies leefstijlcoaching / voedingscoaching / beweegcoaching! Kijk voor het overzicht van vergoedingen hier.

De verschillende coachdisciplines van Lifestyle Massage Noordwijkerhout (ook: Lifestyle Coaching Bollenstreek) hebben een grote overlap. Desalniettemin kun je hier over elke discipline aanvullende informatie vinden.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met leefstijlcoach Fieneke voor een gratis kennismaking!

(Een aantal teksten worden z.s.m. geschreven.)

 

Gevolgde opleidingen Coaching

Zoals bekend zijn er in Nederland veel coaches actief. Daar ben ik er nu dus één van 🙂 Daarom wil ik graag wijzen op het feit dat ik als coach goed ben opgeleid, náást mijn opleidingen als (massage)therapeut. Op het gebied van gezondheid, leefstijl en zorg voor het lichaam heb ik behoorlijk wat (gedegen) kennis in huis. 

Mijn belangrijkste opleiding van de 2-jarige opleiding Holistische Leefstijlcoaching aan de Academie voor Holistisch Coachen te Bilthoven/Hilversum. Ik ben in december 2022 met een mooi cijfer afgestudeerd!

Daarnaast heb ik de opleiding tot Leefstijlcoach bij Civas in de zomer van 2022 afgerond. Voor het examen heb ik maar liefst een 9,5 gehaald!

Ook heb ik begin 2023 de opleidingen Voedingscoach en Beweegcoach bij opleider benVitaal te Maastricht behaald. Omdat zij vanuit een sportachtergrond komen, was het voor mij weer een leuke aanvulling op alles dat ik al wist. 

Tijdens de coronalockdowns heb ik ook nog een online training Coaching voor Masseurs en Massagetherapeuten bij Positive Touch gehaald. Een heel andere maar leuke aanvulling was de opleiding Ademcoach van Annette Weers te Rotterdam/Leiden. 

Verder ben ik in juni 2022 begonnen met de opleiding Myofasciaal Pijn Specialist bij één van mijn favoriete opleiders, te weten Triggerpointcoach in Bussum. Dit is een leefstijlopleiding die zich specifiek richt op mensen met (chronische) pijn. Ik ben hier reeds veel aan het leren en ga dat ook steeds meer in de praktijk brengen!

Tot slot zal ik in het najaar van 2023 eindelijk beginnen met een gedegen scholing tot orthomoleculair therapeut. Hiervoor heb ik mij ingeschreven bij de Ortho Health Foundation te Hoofddorp. Ik kijk ernaar uit!