Vanaf 2023 gaat massagetherapeut Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout ook coachingstrajecten aanbieden. Fieneke studeert op dit moment Holistische Leefstijlcoaching aan de Academie voor Holistisch Coachen in Bilthoven. Dit is een heel gedegen opleiding, na diverse kortere trainingen die al gevolgd zijn.

 

Proefcliënten gezocht

Vanaf eind april/begin mei 2022 zal Fieneke 3 trajecten leefstijlcoaching en 3 trajecten coaching met een algemene hulpvraag starten. De proefcliënten kunnen volledig zonder kosten deelnemen aan deze trajecten, op voorwaarde dat zij zich committeren aan 5/6 sessies (naast het kennismakingsgesprek) en daarvoor huiswerkopdrachten maken en reflectieverslagen schrijven.

Lijkt jou dat wat? De bedoeling is dat ik leer van jou als cliënt (coachee) én dat jij veel waarde uit het traject haalt. Neem voor meer informatie contact met Fieneke op!

 

Losse coachingsgesprekken

Tevens bied ik op dit moment coaching aan als onderdeel van de trajecten massagetherapie. Dit kunnen één of meerdere coachingsgesprekken zijn, al dan niet gecombineerd met de kracht van aanraking door massagetherapie.

Deze sessies coaching kosten hetzelfde als een sessie massagetherapie (van 60 of 75 minuten of als deel van een sessie) en kunnen ook vergoed worden door de zorgverzekeraars die Lifestyle Massage Noordwijkerhout vergoeden.

Deze coachingssessies kunnen ook digitaal plaatsvinden.