Professionele coaching

in Noordwijkerhout

 

Bij Lifestyle Massagetherapie & Coaching ben jij van harte welkom voor verdiepende coachgesprekken op basis van een holistische visie. Deze complementaire praktijk voor coaching en massage is gespecialiseerd in stressvermindering en bewuster leven.

Mijn naam is Fieneke Rozema en ik ben opgeleid tot erkend (holistisch) coach en massagetherapeut. Enkele zorgverzekeraars vergoeden zelfs de sessies massagetherapie en coaching vanuit de aanvullende pakketten!

 

Onderwerpen voor coaching

Veel coachvragen van cliënten bij Lifestyle Massagetherapie & Coaching gaan over onderwerpen zoals

 • stressvermindering
 • bewuster leven
 • verlangen naar diepgang
 • prioriteiten stellen
 • balans tussen werk en privé
 • time-management
 • zingeving

 

Coaching die bekrachtigt

Elk coachgesprek draait om jou je eigen antwoorden te laten geven! Jij weet wat werkt voor jouw karakter en jouw leven, zelfs als je het misschien eventjes vergeten bent. Dat geeft niet! Samen zoeken we naar de kern van jouw huidige probleem en waar jouw oplossing ligt.

Natuurlijk is dat soms lastig, maar stapje voor stapje kom je steeds verder. Ongemerkt zal je veel veranderingen doorvoeren. Wanneer je dan terugkijkt, wat we tijdens een traject altijd doen, zul je zien hoe ver je reeds gekomen bent!

 

Affiniteit met werkende moeders

Fieneke heeft bijzondere affiniteit met werkende moeders die moeite hebben om al hun taken in balans te houden. Dit is namelijk een uitdaging die zij zelf ook dagelijks ervaart!

Hoe kun je de beste zorg bieden voor je kind(eren), je huishouden runnen, blijven investeren in je relatie (indien van toepassing), je sociale contacten onderhouden én genoeg aandacht hebben om je werk goed te doen? Misschien heb je zelfs professionele ambities of vind je zelfontwikkeling heel belangrijk!

Dit alles klinkt behoorlijk overweldigend, en dan heb ik nog niet eens gevraagd: hoe zorg jij goed voor jezelf? Hoe kom jij tot rust?

 

Een meer ontspannen en gelukkiger leven

In verdiepende coachgesprekken help ik jou met het vinden van jouw eigen antwoorden! Als holistisch coach luister en voel ik met jou mee. Waarbij ik jou zeker ook zal stimuleren, motiveren en soms confronteren.

Dit helpt je om stappen te zetten in jouw leven, zodat je een meer ontspannen en gelukkiger leven kunt leiden!

Voorbeelden van coachvragen

Met goed doorvragen tot de kern, lukt het om jouw antwoord te komen! Hier zijn enkele voorbeelden van algemene coachvragen die je kunt verwachten:

 • Wat loopt er momenteel niet lekker in jouw leven?
 • Hoe stel je je jouw ideale leven voor?
 • Wat beschouw jij als het belangrijkste in het leven?
 • Op welke manieren kun je andere prioriteiten stellen?
 • Wat zijn voor jou manieren om minder stress te ervaren?
 • Waar liggen kansen voor jou om andere keuzes te maken?
 • Hoe kan jij beter zorgen voor wat jíj nodig hebt?
 • Wat heb je nodig om tevreden of gelukkig te zijn?

Elk gesprek is anders, en iedereen heeft zijn of haar unieke verhaal. Mijn belofte is dat ik goed naar jou zal luisteren, zonder oordeel en zonder directe antwoorden te geven. Want…

Alleen jij weet wat jij nu nodig hebt!

Alleen jij weet wie jij in essentie bent, waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Ik begeleid jou graag om tot die inzichten en passende acties te komen. Waarvoor ik uiteraard diverse slimme technieken en methoden in kan zetten! 

Gedegen opleiding tot coach

 

Holistisch coach Fieneke Rozema heeft onder meer een gedegen opleiding holistische (leefstijl)coaching gevolgd. Bovendien is Fieneke al jaren werkzaam als erkend (holistisch) massagetherapeut. Vanaf januari 2024 gaat Fieneke zich verder verdiepen in de evidence-based coaching!

Lees hier meer over Fieneke als holistisch coach!

En kijk onderaan deze pagina voor een selectie diploma’s en certificaten betreffende coaching!

Korte en langere trajecten

In korte trajecten worden diverse coachtechnieken ingezet om snel meer inzicht te verkrijgen in specifieke problemen of vraagstukken. In langere trajecten is er ruimte voor diepgaandere onderwerpen en het bespreken van meerdere thema’s. Daarnaast bestaat in langere trajecten de mogelijkheid om holistische coaching te combineren met massagetherapie. Dit kan een heel waardevolle combinatie zijn, zeker wanneer het om stressvermindering en (lichaams)bewustzijn gaat!

 

Holistische benadering

In de trajecten wordt gebruikt van diverse technieken en methoden uit de holistische coaching en de leefstijlcoaching, waaronder specifiek ook de beweegcoaching en voedingscoaching. Al het werk van Lifestyle Massagetherapie & Coaching is op holistische basis. Meer over holistische coaching lees je hier!