Leefstijlcoaching

in Noordwijkerhout

 

Lifestyle Massagetherapie & Coaching biedt ook (holistische) leefstijlcoaching aan. De focus ligt daarbij op het verminderen van stressklachten. Een traject kan puur om coaching draaien of een combinatie zijn met massagetherapie.

 

Wat is een gezonde leefstijl? 

Een gezonde leefstijl draait om (meer) Bewegen, (niet) Roken, (matig gebruik van) Alcohol, (gezonde) Voeding en (voldoende) Ontspanning & slaap. Dit zijn de BRAVO-factoren, op basis waarvan een traject leefstijlcoaching wordt gestructureerd.

Voeg daar Zingeving aan toe en je hebt de bouwstenen voor een vitaal en tevreden leven.

 

Stressvermindering door bewuste leefstijlkeuzes

Een gezonde en bewuste leefstijl is onlosmakelijk verbonden met de ervaring van stress. Veel en/of chronische stress leidt over het algemeen tot ongezondere leefstijlkeuzes. En een ongezonde leefstijl kan juist tot meer stress leiden, omdat je weerbaarheid daardoor vermindert.

Dit is een vicieuze én helaas ook destructieve cirkel, die regelmatig tot overspannenheid en burn-outklachten leidt.

De sleutel tot het verminderen van stress ligt in het maken van bewuste keuzes en het stellen van duidelijke prioriteiten!

Wat heb jij nodig om beter voor jezelf te zorgen?

Leefstijlcoaching draait vooral om het ontdekken van wat jij nodig hebt om gezondere keuzes te maken die passen bij jouw leven én bij jouw persoonlijkheid.

Wat zijn voor jou de betere keuzes qua voeding, die ook nog eens haalbaar zijn? Welke vormen van beweging passen bij jouw lichaam en jouw dagelijkse routine? Hoe kun jij op een prettige manier ontspannen? En hoe zorg jij voor voldoende en effectieve slaap?

Coaching op leefstijl gaan altijd over wie jij bent en waarom jij doet wat jij doet. Wat heb jij nodig om andere keuzes te maken? Hoe kun jij beter voor jezelf zorgen? Wat maakt het moeilijk om jezelf op de eerste plaats te zetten?

Waar hecht jij waarde aan in het leven? Wat motiveert jou om ’s ochtends op te staan? En hoe kan jij op basis hiervan betere prioriteiten stellen?

Wanneer jij helder hebt wat voor jou écht belangrijk is, wordt het makkelijker om beslissingen te nemen die daarbij passen. In een holistisch coachtraject onderzoeken we jouw antwoorden altijd een laagje dieper. Omdat een betekenisvol leven leiden het zoveel eenvoudiger maakt om gezonde(re) keuzes voor jouw welzijn te maken!

Binnen een traject (holistische) leefstijlcoaching wordt altijd gekeken naar wie jij bent als mens, naar jouw verlangens en naar jouw pijn. Waarbij de sessies altijd constructief en positief gevoel afgerond worden. Steeds een laagje dieper, naar meer zelfinzicht en zelfliefde. Zo mooi!

Herkenning, erkenning en begrip

Als alleenstaande moeder van een kleuter én hardwerkende zzp’er ken ik, massagetherapeut & holistisch (leefstijl)coach Fieneke, heel goed de uitdaging van veel moeten doen in altijd te weinig tijd. Daarom ook begrijp ik heel goed waarom het erg moeilijk kan zijn om ook jouw eigen behoeften prioriteit te geven. Terwijl dit wel heel belangrijk is!

Realiseer je dat wanneer jij goed voor jouzelf zorgt, jij ook weer beter voor jouw kinderen en geliefden kunt zorgen.

Ben jij eraan toe om stappen te zetten op het gebied van stressvermindering en het maken van bewuste keuzes betreffende jouw leven en leefstijl? Dan ben je van harte welkom voor een traject leefstijlcoaching bij Lifestyle Massagetherapie & Coaching in Noordwijkerhout.