Professionele massage

in Noordwijkerhout

 

Massagetherapeut Fieneke heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het geven van diverse vormen van massage. Voor alle massages geldt dat ontspanning de basis vormt. Tijdens een ontspannende massage is het altijd mogelijk om extra aandacht te besteden aan een gebied van het lichaam dat klachten veroozaakt, zoals de nek, rug of kuiten.

Losse sessies ontspanningsmassage, voet(reflex)massage, zwangerschapsmassage en postnatale massage komen niet in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars. Diverse zorgverzekeraars vergoeden echter wel de behandelingen massagetherapie van Lifestyle Massagetherapie & Coaching!

Ontspannende massage

 

Ontspanning is een essentieel onderdeel van massage. Dus of je nou met fysieke klachten komt of gewoon de behoefte voelt om eens lekker te ontspannen, massagetherapeut Fieneke zal er altijd voor zorgen dat de massage (ook) een aangename ervaring is en daardoor lichaam en geest kalmeert.

Bij een ontspanningsmassage is het doel van de massage een aangename en ontspannende ervaring. Bij een klachtgerichte massage is het doel om de verkramping in de spieren te verlichten. De aangespannen spier moet letterlijk ont-spannen (en daarna herstellen). Een ontspannen ervaring tijdens de massage is daarom heel belangrijk!

Als je serieus wilt werken aan jouw behoefte aan ontspanning en het verminderen van stress, kijk dan zeker eens naar de trajecten die Lifestyle Massagetherapie & Coaching aanbiedt! Sessies van deze trajecten worden vergoed door verschillende zorgverzekeraars via de aanvullende pakketten.

Massage tijdens de zwangerschap

 

Zwangerschapsmassage is heerlijk voor vrouwen vanaf ongeveer 13 weken zwangerschap (veiligheidsmarge).
Er verandert zoveel in je lichaam en leven in korte tijd… Zwangerschap is voor de meeste vrouwen een behoorlijk intense periode. Daarom is het ook een tijd waarin je goed voor jezelf mag zorgen!

Een massage kan je helpen met ontspannen en geeft je lichaam weer een prettig gevoel. Soms lukt het met zwangerschapsmassage ook om kleine pijntjes te behandelen, zoals een zeurende onderrug. 
Zwangerschapsmassages kunnen uitgevoerd worden in buikligging op een speciale massagetafel, in zijligging of op je rug (voor voeten/nek).

Zwangerschapsmassage bij Lifestyle Massagetherapie & Coaching helpt zwangere vrouwen om ontspanning in hun lichaam te ervaren en geestelijk tot rust te komen. Een weldadige ervaring!

Postnatale massage

 

Een postnatale massage wordt ook wel een kraammassage of een postpartummassage genoemd. 
Dit is een massage gericht op vrouwen die onlangs zijn bevallen, zelfs al binnen enkele dagen na de bevalling.

Een postnatale massage is een prettige manier om het lichaam te ondersteunen bij het herstel na de bevalling. Het helpt ook om de stresshormonen in het lichaam te kalmeren, vooral wanneer het lichaam extra adrenaline aanmaakt vanwege slaapgebrek, om de dagelijkse taken aan te kunnen.

Een kraammassage kan een prachtig cadeau zijn voor een nieuwe moeder. Het is altijd verstandig om subtiel te informeren of de massage welkom is. Voor veel vrouwen zal het antwoord ‘Ja, lijkt me héérlijk!’ zijn.

Ik beschik over een massagetafel die comfortabel is voor gevoelige borsten.

Ontspannende voetmassage

 

Voetmassage of voetreflexmassage is een heerlijke en toegankelijke manier om diepe ontspanning te bereiken. Gedurende 45 of 60 minuten wordt alle aandacht uitsluitend aan de voeten besteed. Dit helpt het zenuwstelsel tot rust te komen, wat een positieve invloed heeft op zowel lichaam als geest.

Openingstijden Lifestyle Massagetherapie en Coaching

(voorheen Lifestyle Massage Noordwijkerhout)

Kijk hier voor de actuele openingstijden: https://lifestylemassagenoordwijkerhout.nl/openingstijden/

Tarieven Lifestyle Massagetherapie en Coaching

(voorheen Lifestyle Massage Noordwijkerhout)

Kijk hier voor de actuele tarieven voor de massages zonder vergoeding door de zorgverzekeraars: https://lifestylemassagenoordwijkerhout.nl/tarieven-massage/