Jij bent van harte welkom voor een professionele massage bij
Lifestyle Massage Noordwijkerhout!

 

Op deze pagina wordt het massageaanbod globaal gepresenteerd. Wil je over een bepaalde massagevorm meer weten? Klik dan door op de knop onder elke paragraaf voor aanvullende informatie.

Losse sessies ontspanningsmassage, klachtgerichte massage en zwangerschapsmassage komen niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars. Maar de behandelingen en trajecten massagetherapie wel! (Dit is afhankelijk van jouw zorgverzekering.)

De tarieven van de losse massages zie je wat lager op deze pagina.

De openingstijden van Lifestyle Massage staan ook hieronder!

Ontspannende massage

 

Ontspanning is een essentieel onderdeel van massage. Dus of je nou met fysieke klachten komt of gewoon de behoefte voelt om eens lekker te ontspannen, massagetherapeut Fieneke zal er altijd voor zorgen dat de massage (ook) een aangename ervaring is en daardoor lichaam en geest kalmeert.

Bij een ontspanningsmassage is het doel van de massage een fijne en ontspannende ervaring. Bij een klachtgerichte massage is het doel om de verkramping in de spieren te verlichten. Die verkrampte spier moet feitelijk ontspannen (en daarna herstellen) en een ontspannen ervaring tijdens de massage is daarvoor dus heel belangrijk!

Als jij jouw behoefte aan diepe ontspanning of het verminderen van pijnklachten serieus wil aanpakken, dan kun je ook overwegen om een traject massagetherapie te volgen. Deze sessies worden door verscheidene zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende pakketten.

Massage bij zwangerschap

 

Zwangerschapsmassage is heerlijk voor vrouwen vanaf in principe 12 weken zwangerschap (veiligheidsmarge).

Er verandert zo veel in het lichaam in korte tijd… Eerst raak je hormonaal helemaal ontregeld en daarna vraagt je zware buik veel van je lichaam, terwijl tegelijkertijd de banden rondom je gewrichten verweken om ruimte te maken voor de bevalling. Behoorlijk heftig!

Een massage kan jou helpen ontspannen en jouw lichaam weer een fijn gevoel geven.
Lifestyle Massage Noordwijkerhout kan een zwangerschapsmassage in zijligging uitvoeren, maar heeft ook een speciale zwangerschapsmassagetafel in de praktijk. Op deze massagetafel kan jij weer even op je buik liggen, wat best wel fijn kan zijn! Hiervoor mag je buik niet té groot zijn, maar tot een week of 33/34 gaat het meestal wel. Anders doen we de massage gewoon in zijligging, wat ook echt heerlijk is!

Klankmassage

 

Een heel aparte techniek is klankmassage. In 2019 heb ik de opleiding Peter Hess®-klankmasseur afgerond. Bij deze massagevorm mag jij je kleren aanhouden en raakt de klankmasseur jou amper aan. De klankschalen verzorgen namelijk de massage!

De Peter Hess®-klankschalen zijn van therapeutische kwaliteit, wat betekent dat zij zijn vervaardigd om een diepe trilling aan jouw lichaam af te geven. Aan het begin kan dit wat apart voelen, maar al gauw zul je merken hoe enorm weldadig en ultiem ontspannend deze ervaring is!

Een sessie Peter Hess®-klankmassage duurt in principe een uur.

Deze techniek kan ook toegepast worden in een traject massagetherapie en dus in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraars. Nieuwsgierig? Kom deze bijzondere klankmassage gerust een keer ervaren bij Lifestyle Massage Noordwijkerhout!

Openingstijden

 

Lifestyle Massage Noordwijkerhout is geopend op

* maandag tusssen 13:15 en 18:00 uur

* dinsdag tussen 8:30 en 14:45 uur

* woensdag tussen 8:30 en 17:45 uur

* vrijdagochtend tussen 8:30 en 12:45 uur

 

Avonden zijn eventueel mogelijk, in overleg. Ik zal dan oppas voor  mijn dochter moeten regelen (geboren augustus 2019).

Tarieven Massage

 

Onderstaande tarieven gelden voor de diverse stijlen massage genoemd op deze pagina, met uitzondering van de klankmassage.

Een sessie klankmassage duurt altijd 1 uur en kost tot nader order
1x € 50 en 4x € 175.

Massagetherapie (met mogelijke vergoeding door de zorgverzekeraars), ademsessies en het overige aanbod kennen hun eigen tarieven. Die kun je onderaan de betreffende pagina’s vinden.

 

T/m 31 december 2020:

30 minuten massage € 30,-
45 minuten massage € 40,-
60 minuten massage € 50,-
75 minuten massage € 63,-
90 minuten massage € 75,-

 

Vanaf 1 januari 2021:

30 minuten € 35,-
45 minuten € 45,-
60 minuten € 55,-
75 minuten € 67,50
90 minuten € 80,-

 

Hoe kan ik betalen?

 

Je kunt betalen op de volgende manieren:

  • contant
  • Tikkie
  • directe overschrijving
  • ING app

Er is in de praktijk géén pinapparaat aanwezig. Er is wel voldoende wisselgeld.

Ik kan altijd een factuur schrijven, maar de facturen voor de losse massages zullen dus niet door jouw zorgverzekeraar vergoed worden. Massagetherapie, klankmassage en ademcoaching mogelijk (gedeeltelijk) wel! De facturen van Lifestyle Massage Noordwijkerhout zijn zonder BTW.