Professionele massage bij
Lifestyle Massage Noordwijkerhout

 

Massagetherapeut Fieneke heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het geven van diverse vormen van massage. Voor alle massages geldt dat ontspanning de basis is. Indien gewenst is het tijdens een ontspanningsmassage altijd mogelijk om extra aandacht te geven aan een gebied van het lichaam dat klachten geeft, zoals de nek, rug of kuiten.

Losse sessies ontspanningsmassage, voet(reflex)massage, zwangerschapsmassage en postnatale massage komen niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars. Diverse zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen massagetherapie van Lifestyle Massage Noordwijkerhout wel!

Ontspannende massage

 

Ontspanning is een essentieel onderdeel van massage. Dus of je nou met fysieke klachten komt of gewoon de behoefte voelt om eens lekker te ontspannen, massagetherapeut Fieneke zal er altijd voor zorgen dat de massage (ook) een aangename ervaring is en daardoor lichaam en geest kalmeert.

Bij een ontspanningsmassage is het doel van de massage een fijne en ontspannende ervaring. Bij een klachtgerichte massage is het doel om de verkramping in de spieren te verlichten. Die verkrampte spier moet feitelijk ontspannen (en daarna herstellen) en een ontspannen ervaring tijdens de massage is daarvoor dus heel belangrijk!

Als jij jouw behoefte aan diepe ontspanning of het verminderen van pijnklachten serieus wil aanpakken, dan kun je ook overwegen om een traject massagetherapie te volgen. Deze sessies worden door verscheidene zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende pakketten.

Massage bij zwangerschap

 

Zwangerschapsmassage is heerlijk voor vrouwen vanaf in principe 13 weken zwangerschap (veiligheidsmarge).

Er verandert zo veel in het lichaam in korte tijd… Eerst raak je hormonaal helemaal ontregeld en daarna vraagt je zware buik veel van je lichaam, terwijl tegelijkertijd de banden rondom je gewrichten verweken om ruimte te maken voor de bevalling. Behoorlijk heftig!

Een massage kan jou helpen ontspannen en jouw lichaam weer een fijn gevoel geven.
Lifestyle Massage Noordwijkerhout kan een zwangerschapsmassage in zijligging uitvoeren, maar heeft ook een speciale zwangerschapsmassagetafel in de praktijk. Op deze massagetafel kan jij weer even op je buik liggen, wat best wel fijn kan zijn! Hiervoor mag je buik niet té groot of pijnlijk zijn, maar meestal gaat het prima. En anders doen we de massage gewoon in zijligging, wat ook echt heerlijk is!

Postnatale massage

 

Een postnatale massage wordt ook wel een kraammassage of een postpartummassage genoemd.

Dit is dus een massage gericht op een vrouw die recent bevallen is. Dit kan al binnen enkele dagen na de bevalling.

Een postnatale massage is een fijne manier om het lichaam te helpen in het herstel van de bevalling. Ook is het een fijne manier om de stresshormonen in het lijf wat te kalmeren, juist wanneer het lichaam door slaapgebrek veel adrenaline aanmaakt om overdag ook haar taken te kunnen verrichten.

Een kraammassage kan een mooi kraamcadeau zijn voor de jonge moeder. Vraag altijd wel even subtiel na of de massage welkom zou zijn en, indien relevant, of de kraamzorg het ermee eens is in het kader van de coronamaatregelen.

In regio Noordwijkerhout masseer ik voor een kleine meerprijs aan huis bij vrouwen die zeer recent bevallen zijn. Ik ben in het bezit van een zwangerschapstafel die ruimte geeft aan gevoelige borsten.

Ontspannende voetmassage

 

Voetmassage/voetreflexmassage is een heerlijke, laagdrempelige manier om diep te ontspannen. Deze massagevorm kan ook geschikt zijn voor mensen die ziek of bedlegerig zijn. Ook voor mensen die moeite hebben met aanraking kan dit een heel fijne massage zijn.

Openingstijden Lifestyle Massage Noordwijkerhout

Kijk hier voor de actuele openingstijden: https://lifestylemassagenoordwijkerhout.nl/openingstijden/

 

Tarieven Lifestyle Massage Noordwijkerhout

Kijk hier voor de actuele tarieven voor de massages zonder vergoeding door de zorgverzekeraars: https://lifestylemassagenoordwijkerhout.nl/tarieven-massage/