Jij bent van harte welkom voor een professionele massage bij
Lifestyle Massage Noordwijkerhout!

 

Op deze pagina wordt het massageaanbod globaal gepresenteerd. Wil je over een bepaalde massagevorm meer weten? Klik dan door op de knop onder elke paragraaf voor aanvullende informatie.

Losse sessies ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage en postnatale massage komen niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars. Maar de behandelingen en trajecten massagetherapie wel! (Dit is afhankelijk van jouw zorgverzekering.)

De tarieven van de losse massages zie je wat lager op deze pagina.

De openingstijden van Lifestyle Massage staan ook hieronder!

Ontspannende massage

 

Ontspanning is een essentieel onderdeel van massage. Dus of je nou met fysieke klachten komt of gewoon de behoefte voelt om eens lekker te ontspannen, massagetherapeut Fieneke zal er altijd voor zorgen dat de massage (ook) een aangename ervaring is en daardoor lichaam en geest kalmeert.

Bij een ontspanningsmassage is het doel van de massage een fijne en ontspannende ervaring. Bij een klachtgerichte massage is het doel om de verkramping in de spieren te verlichten. Die verkrampte spier moet feitelijk ontspannen (en daarna herstellen) en een ontspannen ervaring tijdens de massage is daarvoor dus heel belangrijk!

Als jij jouw behoefte aan diepe ontspanning of het verminderen van pijnklachten serieus wil aanpakken, dan kun je ook overwegen om een traject massagetherapie te volgen. Deze sessies worden door verscheidene zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende pakketten.

Massage bij zwangerschap

 

Zwangerschapsmassage is heerlijk voor vrouwen vanaf in principe 12 weken zwangerschap (veiligheidsmarge).

Er verandert zo veel in het lichaam in korte tijd… Eerst raak je hormonaal helemaal ontregeld en daarna vraagt je zware buik veel van je lichaam, terwijl tegelijkertijd de banden rondom je gewrichten verweken om ruimte te maken voor de bevalling. Behoorlijk heftig!

Een massage kan jou helpen ontspannen en jouw lichaam weer een fijn gevoel geven.
Lifestyle Massage Noordwijkerhout kan een zwangerschapsmassage in zijligging uitvoeren, maar heeft ook een speciale zwangerschapsmassagetafel in de praktijk. Op deze massagetafel kan jij weer even op je buik liggen, wat best wel fijn kan zijn! Hiervoor mag je buik niet té groot zijn, maar tot een week of 33/34 gaat het meestal wel. Anders doen we de massage gewoon in zijligging, wat ook echt heerlijk is!

Postnatale massage

 

Een postnatale massage wordt ook wel een kraammassage of een postpartummassage genoemd.

Dit is dus een massage gericht op een vrouw die recent bevallen is. Dit kan al binnen dagen na de bevalling.

Een postnatale massage is een fijne manier om het lichaam te helpen in het herstel van de bevalling. Ook is het een fijne manier om de stresshormonen in het lijf wat te kalmeren, juist wanneer het lichaam door slaapgebrek veel adrenaline aanmaakt om overdag ook haar taken te kunnen verrichten.

Een kraammassage kan een mooi kraamcadeau zijn voor de jonge moeder. Vraag altijd wel even subtiel na of de massage welkom zou zijn en, indien relevant, of de kraamzorg het ermee eens is in het kader van de coronamaatregelen.

In regio Noordwijkerhout masseer ik voor een kleine meerprijs aan huis bij vrouwen die zeer recent bevallen zijn. Ik ben in het bezit van een zwangerschapstafel die ruimte geeft aan gevoelige borsten.

Openingstijden

 

Lifestyle Massage Noordwijkerhout is geopend op

– Maandag tusssen 13:15 en 18:00 uur

– Dinsdag tussen 8:30 en 14:45 uur

– Woensdag tussen 8:30 en 17:45 uur

– Vrijdag tussen 8:30 en 12:45 uur

 

Avonden zijn eventueel mogelijk, in overleg. Ik zal dan oppas voor  mijn dochter moeten regelen (geboren augustus 2019).

Tarieven Massage

 

Onderstaande tarieven gelden voor ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage en postnatale massage.

Deze massages komen níet in aanmerking voor vergoeding door jouw zorgverzekering. 

 

Tarieven per 1 januari 2021:

30 minuten € 35,-
45 minuten € 45,-
60 minuten € 55,-
75 minuten € 67,50
90 minuten € 80,- 

Hoe kan ik betalen?

 

Je kunt een sessie op de volgende manieren betalen:

  • contant
  • Tikkie
  • directe overschrijving
  • ING app

Er is in de praktijk géén pinapparaat aanwezig.
Er is wel voldoende wisselgeld. 

De facturen voor ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage en postnatale massage komen niet voor vergoeding door de zorgverzekeraars in aanmerking.

Deze facturen zijn zonder BTW op basis van deelname aan de vrijstellingsregeling OVOB.

Wil jij graag een factuur voor een medisch consult? Kijk dan naar het aanbod massagetherapie van Lifestyle Massage Noordwijkerhout.