Ben je zwanger? Overweeg dan zéker een zwangerschapscursus bij More for Moms in Noordwijkerhout. De zwangerschap is een tijd van grote veranderingen, waarbij veel emoties & gevoelens ervaren kunnen worden, zoals: blijdschap, onzekerheid, stress, verdriet, ongeduld, angst…

Ik denk aan vragen als: Gaat mijn zwangerschap wel goed? Wat kan ik verwachten en/of hoe zal ik mij gaan voelen? Groeit mijn kindje wel voldoende? Zal mijn kindje gezond zijn? Wat kan ik van de bevalling verwachten? Wil ik in het ziekenhuis bevallen, of liever thuis? Wat moet mijn partner doen (of niet)? En… wat zal er na de bevalling allemaal op mij & ons afkomen?

 

Gedegen informatie over de zwangerschap, bevalling & kraamtijd

Tijdens de periode van zwangerschap, de bevalling en daarna de kraamtijd, daar kunnen de meeste vrouwen wel wat begeleiding en steun bij gebruiken. Wellicht dat je dit van je vriendinnen krijgt, of zelfs van je familie. Maar hoe heerlijk is het om óók of nog méér betrokken begeleiding te krijgen van professionals uit het vak én de zwangerschap samen met andere vrouwen te beleven, die gelijktijdig zwanger zijn? In deze periode kunnen ook bijzondere vriendschappen ontstaan.

Het grote voordeel van een zwangerschapscursus is dat de begeleiding uitgebreider is dan dat de meeste verloskundigen kunnen geven. Daarnaast is een cursus bij More for Moms (of elders) vaak ook heel gezellig. Zelf heb ik aan Centering Pregnancy vanuit de verloskundigen meegedaan. Maar… bij More for Moms krijg je heerlijk uitgebreide, nuchtere begeleiding én is er de ruimte om onder professionele begeleiding te sporten.

Regelmatig spreek ik zwangere vrouwen die voor zwangerschapsmassage komen en heel tevreden zijn over hun cursus bij More for Moms. Zou ik nu zwanger zijn (wat niet gaat gebeuren hoor 😉), dan zou ik niet twijfelen en voor deze zwangerschapscursus kiezen!

 

Sandra van More for Moms

Recent heb ik eigenaresse Sandra van More for Moms ontmoet. Zij komt vanuit een sportachtergrond en is zich op een gegeven moment gaan specialiseren in Zwangerfit trainingen. Tijdens de opleiding Zwangerschapsdocent bij Mamz Academy werd zij zwanger van haar derde kindje, wat betekende dat ze alle geleerde kennis uit de opleiding direct kon toepassen op haar eigen situatie. In de woorden van Sandra: “Wat een verademing en wat een verrijkende inzichten!” En dat voor een derde zwangerschap, wow!

Sandra is altijd bezig zich verder te ontwikkelen. Zij heeft veel aanvullende opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder een opleiding als hypnobirthingdocente en de opleiding ‘Power Mama duursport coach tijdens en na de zwangerschap’. Ook voor wat betreft ademhalingstechnieken en mindfulness heeft zij veel relevante kennis en ervaring in huis.

 

Verschillende cursussen

Voor wat betreft de prenatale trainingen biedt More for Moms:

  • Zwangerfit Complete = de basistraining, starten tussen 18 en 26 weken van jouw zwangerschap (inclusief de Zwangerfit Continu lessen!)
  • Zwangerfit Ademhaling & Mindset = korte, informatieve training met aandacht voor nuchtere technieken
  • Zwangerfit Continu = sporten onder begeleiding tijdens de zwangerschap
  • Zwangerfit Partner = super voor de aanstaande vader / geboortepartner / 2e ouder!

Wat postnatale trainingen betreft, biedt More for Moms:

  • Fitstart = sporten onder begeleiding ná de bevalling à aanrader!

 

Wist je trouwens dat je bij Lifestyle Massage Noordwijkerhout ook terecht kunt voor een heerlijk herstellende postnatale massage? Je bent van harte welkom!