Tarieven massagetherapie

 

Tijdens de 1e sessie massagetherapie nemen we altijd een intake af. Daarnaast is er genoeg tijd om ook te masseren. De voorkeur gaat uit naar een eerste sessie van 60 of 75 minuten.
Een sessie massagetherapie kan deels of geheel met coaching ingevuld worden.

 

Tarieven massagetherapie

45 minuten € 45,-
60 minuten € 55,-
75 minuten € 70,-
90 minuten € 80

 

Vergoedingen massagetherapie 2021

Definitieve informatie voor 2022 volgt hopelijk snel. 

De behandelingen massagetherapie komen bij diverse zorgverzekeraars in aanmerking voor vergoeding.

Zie het overzicht op deze pagina voor de vergoedingen voor 2021.

Massagetherapie valt bij de meeste zorgverzekeraars onder alternatieve/complementaire geneeswijzen, prestatiecode 24005, ‘overige natuurgeneeskunde’. Bij Zilveren Kruis Achmea is dit prestatiecode 24017 geworden. Neem vooraf contact op met jouw zorgverzekering als je twijfelt of de behandelingen van Lifestyle Massagetherapie vergoedt worden en dit belangrijk voor jou is. Klik hier voor een overzicht van alle officiële registraties.

Uiteraard ben jij ook altijd welkom voor sessies massagetherapie op eigen kosten. 

 

Toelichting op de tarieven en behandelingen

De eerste sessie omvat altijd een korte intake én een behandeling. Wij bespreken vooraf wat het doel van de behandeling(en) is en wat massagetherapie voor jou kan betekenen.

Ik (massagetherapeut Fieneke) stel een bescheiden medisch dossier op dat ik 20 jaar veilig zal bewaren (wettelijke verplichting). Als zorgverlener voldoe ik aan de Wkkgz.

In de vervolgbehandelingen werken wij samen aan het verbeteren van jouw klacht. Ik masseer en begeleid jou op basis van wat jij nodig hebt. Daarvoor beschik ik over ruime kennis en vaardigheden met betrekking tot massage, coaching en therapeutisch werken. Tevens bezit ik ruime kennis van anatomie, fysiologie, aandoeningen en ziekteleer.

Vóór de massage bespreken wij altijd hoe het nu met jou is. Ná de massage bespreken wij altijd hoe de massage voor jou is geweest en geef ik jou advies mee voor thuis. Op deze manier kan massagetherapie echt meehelpen aan blijvend herstel van (pijn)klachten.

Over het algemeen is het fijn een sessie van 60 of 75 minuten in te plannen, zodat er voldoende tijd is om aan échte verbetering te werken.

Klachtrecht & Tuchtrecht

 

Heb jij onverhoopt een klacht over de behandelingen massagetherapie van Lifestyle Massage Noordwijkerhout?

Kijk hier welke stappen jij kan nemen om met jouw klacht gehoord te worden.