Tarieven Massagetherapie

 

Kijk hier voor het speciale aanbod en bijbehorende tarieven tijdens de lockdown!

 

Tarieven massagetherapie in 2021

1e sessie 60 minuten € 55
1e sessie 75 minuten € 65

Vervolgbehandeling 45 minuten € 45,-
Vervolgbehandeling 60 minuten € 55,-
Vervolgbehandeling 75 minuten € 65,-

Online consult 30 minuten € 25,-

 

Vergoedingen massagetherapie

De behandelingen massagetherapie  komen bij diverse zorgverzekeraars in aanmerking voor vergoeding.

Zie het overzicht op deze pagina voor de vergoedingen voor 2021.

Massagetherapie valt op dit moment onder ‘overige natuurgeneeskunde’, prestatiecode 24005. Dit valt onder ‘alternatieve’ of ‘complementaire’ geneeswijzen. Neem vooraf contact op met jouw zorgverzekering als je twijfelt of de behandelingen van Lifestyle Massagetherapie vergoedt worden. Klik hier voor een overzicht van alle officiële registraties.

De Zilveren Kruis-groep heeft aangegeven massagetherapie in 2021 voorlopig te blijven vergoeden. Dat zijn de zorgverzekeringen die in het schema met een rood kruis zijn doorgestreept. Deze zorgverzekeraars vergoeden voorlopig dus nog wel!

Uiteraard ben jij ook altijd welkom voor sessies massagetherapie op eigen kosten.

 

Toelichting op de tarieven en behandelingen

De eerste sessie omvat altijd een korte intake én een behandeling. Wij bespreken vooraf wat het doel van de behandeling(en) is en wat massagetherapie voor jou kan betekenen.

Ik (massagetherapeut Fieneke) stel een bescheiden medisch dossier op dat ik 20 jaar veilig zal bewaren (wettelijke verplichting). Als zorgverlener voldoe ik aan de Wkkgz.

In de vervolgbehandelingen werken wij samen aan het verbeteren van jouw klacht. Ik masseer en begeleid jou op basis van wat jij nodig hebt. Daarvoor beschik ik over ruime kennis en vaardigheden met betrekking tot massage, coaching en therapeutisch werken. Tevens bezit ik ruime kennis van anatomie, fysiologie, aandoeningen en de ziekteleer.

Vóór de massage bespreken wij altijd hoe het nu met jou is. Ná de massage bespreken wij altijd hoe de massage voor jou is geweest en geef ik jou advies mee voor thuis. Op deze manier kan massagetherapie echt meehelpen aan blijvend herstel van (pijn)klachten.

Over het algemeen is het fijn een sessie van 60 of 75 minuten in te plannen, zodat er voldoende tijd is om aan échte verbetering te werken.

Let op! Voorlopig vergoeden alle zorgverzekeraars in dit overzicht nog de behandelingen massagetherapie van Lifestyle Massage Noordwijkerhout. Dus óók de zorgverzekeraars met een rood kruis…!