Tarieven Massagetherapie

 

De tarieven voor massagetherapie van Lifestyle Massage Noordwijkerhout zijn als volgt:

 

1e sessie 60 – 75 minuten € 65

De eerste sessie omvat altijd een intake en behandeling. Wij bespreken wat jouw doel van de behandeling is en wat ik voor jou kan betekenen. Ik (massagetherapeut Fieneke) stel een bescheiden medisch dossier op dat ik 20 jaar veilig zal bewaren (wettelijke plicht).

* In het geval van een massagetraject bij een emotionele hulpvraag (denk hier bijvoorbeeld aan verdriet, depressie, rouw, boosheid, gevoelloosheid) is het belangrijk om vertrouwen tussen jou en mij te creëren. Jij vertelt mij jouw verhaal, zodat ik een goed beeld krijg van wat er speelt. En jij mag voelen of jij je veilig voelt bij mij. Daarna kunnen wij samen aan jouw herstel werken.

* In het geval van een massagetraject bij pijnklachten is deze eerste sessie nuttig om jouw klacht en mogelijke oorzaak daarvan beter te begrijpen. Dan kunnen wij niet alleen een goed begin maken met bijvoorbeeld de triggerpoints behandelen, maar óók jouw zelfbehandeling van de belangrijkste triggerpoints doornemen en onderzoeken wat mogelijk de klachtonderhoudende factoren zijn. Een goede eerste sessie kan al een groot verschil maken.

 

Vervolgbehandeling +/- 45 minuten € 45,-

Vervolgbehandeling +/- 60 minuten € 55,-

Vervolgbehandeling +/- 75 minuten €65,-

In de vervolgbehandelingen werken wij samen aan het verbeteren van jouw klacht. Ik masseer jou op basis van wat jij nodig hebt. Daarvoor beschik ik over allerlei (massage)technieken. Tevens bezit ik ruime anatomische, fysiologische en pathologische kennis. Vóór de massage bespreken wij altijd hoe het nu met jou is. Ná de massage bespreken wij altijd hoe de massage voor jou is geweest en geef ik jou advies mee voor thuis. Op deze manier kan massagetherapie echt meehelpen aan jouw herstel van pijnklachten.

Over het algemeen is het fijn een sessie van 60 of 75 minuten in te plannen, zodat er voldoende tijd is om aan échte verbetering te werken.

 

Telefonisch of online consult +/- 30 minuten € 25,-

Voor concrete vragen en advies ben ik ook telefonisch of online per Zoom of Skype bereikbaar. Dit is mogelijk tussen de fysieke behandelingen door, maar ook als losse consulten. Ik heb toegang tot een online pijngids, waarmee ik mijn advies ook visueel kan onderbouwen. Hiermee kan jij constructief zelf aan de slag om jouw pijnklacht te verminderen!

 

Vergoeding zorgverzekeraars

In 2020 zijn er nog diverse zorgverzekeraars die de massagetherapie van Lifestyle Massage Noordwijkerhout vergoeden. Voor 2021 is dit helaas nog maar de vraag…