Tarieven massagetherapie

 

De eerste sessie massagetherapie beginnen we altijd met een (korte) intake. Daarnaast is er genoeg tijd om ook te masseren.
De voorkeur gaat uit naar een eerste sessie van 60 of 75 minuten.
Een sessie massagetherapie kan deels of geheel met coaching ingevuld worden. Dit komt eveneens in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars.

 

Tarieven massagetherapie

45 minuten € 50,-
60 minuten € 60,-
75 minuten € 75,-
90 minuten € 85,-

De meeste sessies lopen een aantal minuten uit; ik wil altijd rustig kunnen afronden. En indien ik na een sessie nog informatie wil nasturen, bijvoorbeeld uitleg over een bepaalde spier of een oefening, dan is dat altijd gratis.

Let op: Alle afspraken gemaakt vóór dinsdag 11 april 2023 zijn nog voor het oude tarief. Ook vaste cliënten betalen nog het oude tarief t/m 30 juni 2023.

Please note: All appointments made before Tuesday, April 11, 2023 are still for the old rate.

 

Vergoedingen massagetherapie 2023

De behandelingen massagetherapie komen bij diverse zorgverzekeraars in aanmerking voor vergoeding.

Zie het overzicht op deze pagina voor de vergoedingen voor 2023. Dit overzicht is door een collega gemaakt. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Neem vooraf contact op met jouw zorgverzekering als je twijfelt of de behandelingen van Lifestyle Massagetherapie vergoedt worden en dit belangrijk voor jou is. Klik hier voor een overzicht van alle officiële registraties van deze praktijk voor manuele geneeskunde / overige natuurgeneeskunde.

Massagetherapie valt bij de meeste zorgverzekeraars onder alternatieve/complementaire geneeswijzen, prestatiecode 24005, ‘overige natuurgeneeskunde’. Bij Zilveren Kruis Achmea en De Friesland is dit prestatiecode 24017 geworden.

Uiteraard ben jij ook altijd welkom voor sessies massagetherapie op eigen kosten.

 

Mogelijkheden voor korting

Ontspanningstraject van 5 sessies van 60 minuten voor €275,- i.p.v. €300,-
Dit traject is 6 maanden geldig en een heel waardevolle verdieping bij stress- en burn-outklachten.

2e zwangerschapsmassage óf een postnatale massage binnen 2 maanden na de bevalling met 10% korting, wanneer er in dezelfde zwangerschap reeds een massage afgenomen is. Niet geldig i.c.m. andere acties.

 

Toelichting op de tarieven en behandelingen

De eerste sessie omvat altijd een korte intake én een behandeling. Wij bespreken vooraf wat het doel van de behandeling(en) is en wat massagetherapie voor jou kan betekenen.

Ik (massagetherapeut Fieneke) stel een bescheiden medisch dossier op dat ik 20 jaar veilig zal bewaren (wettelijke verplichting). Als zorgverlener voldoe ik aan de Wkkgz en de Wtza.

In de vervolgbehandelingen werken wij samen aan het verbeteren van jouw klacht. Ik masseer en begeleid jou op basis van wat jij nodig hebt. Daarvoor beschik ik over ruime kennis en vaardigheden met betrekking tot massage, coaching en therapeutisch werken. Tevens bezit ik ruime kennis van anatomie, fysiologie, aandoeningen en ziekteleer.

Vóór de massage bespreken wij altijd hoe het nu met jou is. Ná de massage bespreken wij altijd kort hoe de massage voor jou is geweest en geef ik jou advies mee voor thuis. Op deze manier kan massagetherapie echt meehelpen aan blijvend herstel van (pijn)klachten.

Over het algemeen is het fijn een sessie van 60 of 75 minuten in te plannen, zodat er voldoende tijd is om aan échte verbetering te werken.

Toelichting

Naast onderstaande zorgverzekeraars vergoedt ook Anderzorg de sessies van Lifestyle Massage Noordwijkerhout vanuit het aanvullende pakket ‘Extra’ tot €250 met een dagmaximum van €40.

Staat jouw zorgverzekering hier niet bij, dan worden de sessies hoogstwaarschijnlijk niet vergoed. Je kunt natuurlijk altijd even informeren…

Klachtrecht & Tuchtrecht

 

Heb jij onverhoopt een klacht over de behandelingen massagetherapie van Lifestyle Massage Noordwijkerhout?

Kijk hier welke stappen jij kan nemen om met jouw klacht gehoord te worden.