Tarieven

Massage

 

Bij Lifestyle Massagetherapie & Coaching (voorheen Lifestyle Massage Noordwijkerhout) kun je terecht voor professionele massages, verzorgd door massagetherapeut en (holistisch) coach Fieneke Rozema.

De niet-therapeutische massages van Lifestyle Massagetherapie & Coaching zijn met name op ontspanning gericht. Wil je graag diepgaander aan jouw (stress)klachten werken? Lees dan verder over het aanbod massagetherapie en coaching!

Het aanbod ontspannende massage komt niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars. Massagetherapie wordt wél als complementaire medische discipline erkend en door verscheidene zorgverzekeraars (deels) vergoed.

Onderstaande tarieven gelden voor de niet-therapeutische massagebehandelingen:

 

Tarieven massage

Losse sessies

45 minuten € 50
60 minuten € 60
75 minuten € 75
90 minuten € 85
120 minuten – Beschikbaar binnen een behandeltraject en voor vaste cliënten

 

Trajecten

Traject van 5 sessies van 60 minuten voor € 275 i.p.v. € 300 
Dit traject is heel geschikt voor het aanpakken van een (pijn)klacht in nek, schouders of rug door middel van massagetherapie. Daarnaast is er ruimte voor bijvoorbeeld een coachgesprek, een ontspannende klankmassage of een ademhalingsoefening. Het traject is 6 maanden geldig en geeft de gelegenheid om diepgaander te werken. Heel waardevol bij het verminderen van stressklachten!

Traject van 3 sessies van 75 minuten voor € 210 i.p.v. € 225 
Dit traject is geschikt om een (pijn)klacht te behandelen met massagetherapie + geeft binnen een sessie tijd om óók een gesprek te voeren of een oefening door te nemen. Het traject is 4 maanden geldig.

Traject van 3 zwangerschapsmassages voor € 165 i.p.v. € 180
(Eventueel met een postnatale massage binnen 2 maanden na de bevalling.) Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

Trajecten worden gefactureerd als massagetherapie!

Het is mogelijk dat sessies enkele minuten uitlopen, omdat ik altijd wil zorgen voor een rustige afronding. Als ik na een sessie nog aanvullende informatie wil verstrekken, bijvoorbeeld over een specifieke spier of een ontspannende oefening, dan is dat altijd kosteloos.

Informatie over betaling & facturatie

Je kunt op de volgende manieren betalen:

  • Tikkie
  • contant
  • directe overschrijving
  • ING app

Er is in de praktijk géén pinapparaat aanwezig. Wel is er voldoende wisselgeld.

Het is mogelijk om een factuur te ontvangen, maar de facturen voor de massages zonder intake en medische hulpvraag zullen niet door jouw zorgverzekeraar worden vergoed. (Behandelingen en trajecten massagetherapie mogelijk wel!)

Heb jij vitaliteitsbudget van jouw werkgever ter beschikking? Dat kun je gebruiken bij Lifestyle Massagetherapie en Coaching!

De facturen van Lifestyle Massage Noordwijkerhout zijn zonder BTW. Dit komt omdat massagetherapie medische BTW-vrijstelling heeft en ik met mijn overige inkomsten binnen de Kleine Ondernemersregeling val.

Wil jij de massages als medische kosten opvoeren voor jouw belastingaangifte? Boek dan een sessie/traject massagetherapie! Je ontvangt dan altijd een factuur voor een medisch/therapeutisch erkende behandeling.