Tarieven Massage

 

Onderstaande tarieven gelden voor losse sessies:

 

Tarieven massage

45 minuten € 45,-
60 minuten € 55,-
75 minuten € 70
90 minuten € 80,-
120 minuten € 99,- → voor een speciale sessie!

 

De massages vinden bij voorkeur plaats in mijn praktijk aan huis in Noordwijkerhout centrum.

In bepaalde gevallen kan ik beslissen om een massage op lokatie te verzorgen. Dat geldt bijvoorbeeld wanneer het een postnatale massage in de kraamperiode (40 dagen) betreft, een massage van een mindervalide persoon of een massage van een aantal personen achter elkaar. Ik organiseer geen duomassages.

Voor massages op lokatie reken ik een toeslag van € 15 – € 20 plus eventuele parkeerkosten, afhankelijk van de afstand (maximaal 10 km). Dit geldt ook voor behandelingen massagetherapie.

Massagetherapie, met mogelijke vergoeding door de zorgverzekeraars, kent eigen tarieven en voorwaarden. Lees hier over het verschil tussen ‘massage’ en ‘massagetherapie’.

Bij vragen of voor een persoonlijk advies mag je altijd contact opnemen met massagetherapeut Fieneke.

Informatie over het afrekenen

Je kunt op de volgende manieren betalen:

  • contant
  • Tikkie
  • directe overschrijving
  • ING app

Er is in de praktijk géén pinapparaat aanwezig. Er is wel voldoende wisselgeld.

Het is mogelijk om een factuur te ontvangen, maar de facturen voor de massages zonder intake en medische hulpvraag zullen niet door jouw zorgverzekeraar worden vergoed. (Behandelingen en trajecten massagetherapie mogelijk wel!)

De facturen van Lifestyle Massage Noordwijkerhout zijn zonder BTW.

Wil jij de massages als medische kosten opvoeren voor jouw belastingaangifte? Dan behandel ik deze sessies in principe als massagetherapie, wat inhoudt dat wij een officiële intake doen en ik een bescheiden medische dossier aanleg. In dat geval stuur ik jou na de sessies altijd een factuur voor een medische behandeling.