Kort traject

Zachte Kracht

Coaching

Voor bewustwording en verandering. Benut jouw innerlijke kracht!

Snel minder stress door Krachtgericht Coachen

 

Ervaar snel minder stress in een aantal coachsessies gericht op jouw sterke kanten!

Voel je vaak overweldigd door de drukte in je leven en zie je niet waar je kunt beginnen met het verminderen van jouw stress? Heb je het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd? Of ben je bang voor het ontwikkelen van een burn-out?

Weet dat je niet alleen bent.

Ik kan je begeleiden naar meer overzicht, het helder krijgen van jouw gewenste doel en het zetten van een paar krachtige stappen in die richting!

 

Kort traject Krachtgericht Coachen

In een kort traject wordt de methode Oplossingsgericht Coachen gecombineerd met het gedachtegoed van de Positieve Psychologie.

Ik noem dit Krachtgericht Coachen, omdat deze vorm van coaching zich richt op waar jouw kracht (al) ligt. Oplossingsgerichte coaching wordt ook wel krachtgericht werken genoemd, omdat het zich echt niet alleen op oplossingen richt, maar in essentie wel een positieve en daadkrachtige coachmethode is.

Na de 3 sessies van dit korte traject kunnen de meeste cliënten zelf weer verder. Soms zijn er nog één tot een aantal gesprekken nodig. Dit mag jij altijd zelf beslissen in overleg met mij.

Massagetherapeut & coach Fieneke Rozema

 

Mijn naam is Fieneke Rozema (1980) en ik werk sinds 2015 als massagetherapeut en sinds een aantal jaar ook als coach bij stressklachten en vragen omtrent zingeving.

Ik ben onder andere opgeleid aan de 2-jarige coachopleiding Coachen 3.0 van Bureau Bewezen Effect. Deze opleiding richt zich op 3 bewezen coachmethodes, namelijk Motiverende Gespreksvoering, Oplossingsgericht Coachen en Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Bewezen, effectief en afgestemd

Tevens ben ik opgeleid tot Holistisch (Leefstijl)coach aan de Academie voor Holistisch Coachen.

Door uitgebreide oefening in de holistische en intuïtieve coaching heb ik een goede feeling ontwikkeld voor het aanvoelen van mijn cliënt en het stellen van de juiste vraag – ook wanneer deze een beetje spannend is!

De holistische coaching sluit goed aan bij ACT en geeft ruimte aan alle emoties die gevoeld willen worden, mocht dat de beste richting in een gesprek zijn.

Daarnaast heb ik tal van boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling en coaching en volg ik regelmatig bijscholingen om mijn vaardigheden te verbeteren.

Praktische informatie

Het korte traject Krachtgerichte Coaching van Lifestyle Massagetherapie & Coaching bestaat uit een (gratis) telefonische kennismaking van 20 minuten en vervolgens, wanneer het van beide kanten klikt, drie sessies van maximaal 60 minuten.

De investering voor dit traject is (voorlopig) € 197,-

Gedeeltelijke vergoeding door de zorgverzekeraars is mogelijk vanuit diverse aanvullende pakketten. De coaching van Lifestyle Massagetherapie & Coaching te Noordwijkerhout wordt vergoed als ‘massagetherapie’.

 

Inplannen en geldigheid van sessies

Deze sessies worden idealiter binnen 4 tot 6 weken ingepland. Dit doen wij samen in overleg aan het begin van het traject.

Na 2 maanden is het recht op de sessies verlopen. Deze deadline is om een effectief en succesvol traject te stimuleren!

Tussendoor is het mogelijk een keer kort contact via WhatsApp te hebben, wanneer er bijvoorbeeld een stok achter de deur nodig is. Wanneer gewenst kan ik ook aanvullende opdrachten toesturen.

 

Lokatie van de sessies

De sessies kunnen plaatsvinden in a) mijn praktijk aan huis in Noordwijkerhout, b) online of in c) de duinen van Noordwijk/Noordwijkerhout. Wanneer het weer het toelaat kunnen coachsessies in de natuur heel verfrissend werken voor nieuwe inzichten. Online werkt ook goed en is gemakkelijker in te plannen, vooral wanneer de agenda’s druk zijn.