Massagetherapeut Fieneke is ook telefonisch of online met een beveligde Zoom-verbinding bereikbaar. Dit is mogelijk tussen de fysieke behandelingen door, maar ook als losse consulten. Ideaal nu in verband met de harde lockdown de meeste contactberoepen zijn stilgelegd. De digitale sessies werken het beste wanneer wij beeld hebben, dus de beveiligde Zoom-verbinding is de beste keuze. Hiervoor kan jij gratis het programma Zoom op jouw computer installeren. Indien je daar niet mee bekend bent dan help ik jou graag!

Update van 23 december 2020: contactberoepen mogen nog steeds niet, maar sessies op 1,5 afstand of meer mogen vanaf nu weer wel! Daar zijn leuke invulllingen voor de verzinnen. Wat dacht je van een klankontspanning in combinatie met een ademhalingsoefening waar je helemaal van tot rust komt? Of een mooi coachingsgesprek waardoor je tot nieuwe inzichten komt, onder het genot van een kopje thee en mét de meerwaarde van elkaar in de ogen kunnen kijken? Als je meer wilt weten, bel dan naar Fieneke op 06-19377447 en we vinden een waardevolle invulling voor jou!

Deze sessies komen ook in aanmerking voor vergoeding!
(Klik hier voor een overzicht van de zorgverzekeraars die Lifestyle Massage Noordwijkerhout vergoeden, én voor de tarieven van de digitale consulten!) 

 

Wat doen wij in een digitale sessie?

In de digitale sessies kan ik jou meer inzicht geven in jouw klacht. Ik kan jou uitleggen waarom je lichaam op een bepaalde manier reageert en handige tips geven om jouw klachten te verminderen. Dat kan onder meer door stretchoefeningen, maar ook door concrete uitleg over zelfbehandeltechnieken vanuit de triggerpointtherapie en fasciatherapie, toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Ik heb ook toegang tot een super handige online pijngids, waarmee ik mijn advies ook visueel kan onderbouwen. Hiermee kan jij constructief zelf aan de slag om jouw pijnklacht te verminderen!

Heb je juist veel last van stress? Bang voor een burn-out? Ook daarmee kan ik jou begeleiden. Ik luister naar jouw verhaal en geef jou concrete tips om de spanning in je lichaam te verminderen, onder meer door ademoefeningen en alledaagse mindfulness.

 

Neem contact met mij op voor meer informatie! Bij Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout krijg jij altijd veel persoonlijke aandacht. Ook kan je tussendoor contact opnemen wanneer je vragen hebt. Ik sta altijd voor jou klaar!