De coronacrisis is voor veel mensen zwaar. Er is sprake van veel onzekerheid en eenzaamheid onder de mensen. Het aantal mensen dat zich grote zorgen maakt over hun inkomen en/of toekomst is enorm… Het aantal zelfmoorden is ook enorm gestegen… Zo verdrietig allemaal…

 

Crisistelefoon

Ik citeer hier een bericht dat op het moment veel op Facebook wordt gedeeld:

Covid is hier al meer dan 9 maanden, en de winter staat voor de deur. Geestelijke gezondheidsproblemen in verband met beperkingen, sociale afstanden en deze pandemie zijn bijzonder moeilijk voor diegene met depressie en andere mentale stoornissen.

De ′′crisistelefoon′′ (de luistertelefoon) heeft een meldpunt van 24 uur: tel.: 0900-0767.

Heb je dus direct een luisterend oor nodig, bel dit nummer dan! De mensen die hier werken staan voor jou klaar!

Coaching bij Lifestyle Massage Noordwijkerhout

Is jouw hulpvraag minder urgent maar zou je wel graag met iemand willen kijken naar hoe jij je beter kunt voelen en juist weer positief in het leven gaan staan?

Neem dan contact op met Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout. Fieneke werkt als massagetherapeut en heeft hiervoor veel therapeutische vaardigheden mogen ontwikkelen. Daarnaast is Fieneke bezig met een traject om een professioneel coach te worden. Zij kan nu met jou een traject aangaan voor een gereduceerd tarief. Aanrader!

Neem snel contact op als je meer wilt weten op 06-19377447 of massagenoordwijkerhout@outlook.com.

Take care & wellicht tot binnenkort!