Deze tekst wordt steeds bijgewerkt. Laatste update: 16-02-2022

 

Zoals bekend heeft de overheid op dinsdag 15 februari zo goed als alle coronamaatregelen opgeheven. Mocht jij om gezondheidsredenen toch graag voorzichtig willen zijn, dan mag je massagetherapeut Fieneke altijd vragen om voorzorgsmaatregelen, zoals een mondkapje dragen. of vooraf extra te ventileren. Ik zorg voor goede hygiëne in de massagepraktijk. 

 

Gezondheid

Ik ben zelf volledig gevaccineerd (Pfizer) én heb een booster gekregen. Medio februari 2022 testte ik helaas positief op covid, wat hopelijk betekent dat ik hierna meer immuniteit heb opgebouwd… Bij twijfel kan ik voorafgaand aan de afspraak een zelftest doen. 

Voor de afspraken vraag ik van jou wel om je ‘gezonde verstand’ te gebruiken. Kom niet bij ziekte of bij twijfel, want ik wil uiteraard niemand besmetten (zoals kwetsbare cliënten, de kinderopvang, mijn moeder met kanker) en in deze tijd kost ook een simpele verkoudheid mij zomaar een week werk…

 

Hygiëne

Uiteraard probeer ik voor een goede hygiëne te zorgen. Er is handgel aanwezig, hoewel ik zelf een voorkeur heb voor goed wassen met water en zeep. Virussen en olie gaan slecht samen, dus dat komt goed uit 🙂

Ik probeer de massageruimte na iedere afspraak even te ventileren (altijd een goed idee) en ik maak gebruik van een verstuiver met etherische olie om de lucht iets vochtiger te maken.

Handdoeken, lakens en doeken was ik na iedere sessie op 40/60 graden. Contactoppervlakken probeer ik regelmatig schoon te maken (altijd een goed idee) maar als dat belangrijk voor je is dan raad ik ook het gebruik van de handgel aan.

Het toilet mag gewoon gebruikt worden, maar als dat thuis kan is het wel ‘veiliger’.

 

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact op met massagetherapeut Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout!