Wist je dat er alleen al in Nederland een stuk of 8 Zoom-presentaties per week zijn? Er is echt een hele wereld aan waardevolle informatie rondom Healy, waar ik persoonlijk echt volop van geniet en profiteer. Zó leerzaam en met zóveel fijne en interessante mensen! Ik ben echt enorm dankbaar dat ik van deze community deel uit mag maken!

 

Zoompresentaties van Healy Nederland

Vandaag stond de zaterdagochtendzoom in het teken van ‘Feminine Frequencies’. Dit houdt in dat de Zoompresentatie dan volledig door vrouwen wordt georganiseerd (maar mannen zijn uiteraard welkom om te luisteren en vragen te stellen). Mocht je je afvragen ‘waarom…?’ Omdat een aantal van de hardwerkende topmensen binnen Healy Nederland mannen zijn, die veelal ook de presentaties organiseren. Hierdoor kwam er op een gegeven moment vraag naar meer ruimte geven aan de vrouwelijke stem. Dat idee is snel uitgewerkt en echt, zo fijn! Super mooie presentaties door vrouwelijke therapeuten, coaches, trainers en ondernemers. En dat alles gratis. Ik ben echt fan!

Vandaag een mooie presentatie gevolgd over de programmagroepen Bio-Energetische Balans 1 en Bio-Energetische Balans 2 uit de Healy Holistic Health. Deze presentatie werd gegeven door een bioresonantietherapeut die al jaren met frequentietherapie = bioresonantietherapie werkt. Zij legde op zo’n duidelijke manier uit hoe de verschillende programma’s binnen deze programmagroepen werken en hoe je ze slim kunt combineren met de Healy Gold Cycle. Heel inzichtelijk, echt veel van geleerd.

Wat een mooie community om deel van uit te maken! Wil jij dat ik je attendeer op deze bijeenkomsten van Healy, stuur mij dan even een bericht!

 

Een waardevolle Facebookgroep over Healy

Ditzelfde geldt voor de Facebookgroep Quantum Vision. Ook hier wordt in principe iedere donderdagavond een Zoompresentatie georganiseerd, waarin je 2 betrokken coaches/therapeuten vragen kunt stellen over het beste gebruik van de Healy. Daarnaast wordt er altijd een verbindende sfeer gecreëerd door bijvoorbeeld samen een geleide meditatie te doen.

In de groep Quantum Vision kun je veel leren over hoe frequenties, trillingen, bioresonantie en energie werken. Ook is er in deze groep veel aandacht voor de energetische oorzaak achter een fysieke klacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de relatie tussen buikklachten en emoties… Dankbaar ben ik voor mijn collega-therapeuten die hun inzichten in deze thematieken delen, of bijvoorbeeld met waardevolle informatie over de meridianen komen – een onderwerp dat ikzelf nog niet zo goed beheers. Ik word altijd erg blij van de informatie die in Quantum Vision wordt gedeeld!

 

Preventie en welzijn met Healy

In verband met medische wetgeving mag er niet worden ingegaan op specifieke medische vragen, maar kan er wel algemene informatie gedeeld worden over een krachtige inzet van de Healy om jouw gezondheid en welzijn te ondersteunen. Als jij zelf beter gaat begrijpen hoe jouw lichaam én hoe de Healy werkt, dan zal jij zelf ook beter kunnen bedenken hoe jij de Healy optimaal kunt inzetten.

Belangrijk om hierbij te vermelden is dat de Healy niet geneest, maar wel een belangrijke rol kan hebben in het activeren van het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam. Hierdoor heeft de Healy een nuttige preventieve functie. Healy helpt het lichaam gezond te blijven, waardoor jij je beter voelt. Persoonlijk ben ik fan!

 

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met natuurgeneeskundige therapeut Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout!