Wanneer je de Healy net nieuw hebt, kan het best overweldigend zijn. De Healy heeft ontzettend veel mogelijkheden, maar hoe kan je nou het beste beginnen?

En hoe weet je of de Healy nou wat voor je doet, of niet? Wat moet je voelen tijdens het gebruik? En wat moet je merken aan je lichaam? In dit artikel geef ik op een aantal van deze vragen antwoord.

 

Algemene richtlijnen voor het gebruik van de Healy

Er zijn 5 algemene richtlijnen om te starten met de Healy.

  • Gebruik de Healy dagelijks. Draai daarbij zeker één programma in de ochtend en hou een pauze tussen de verschillende programma’s. Als het gebruik van de Healy door drukte of andere reden niet met de bandjes/snoertjes lukt, kan je de Healy ook zonder bandjes op je lichaam bevestigen. In dat laatste geval mag je de intensiteit wel een stuk hoger zetten.
  • Drink voldoende water. Voldoende – zuiver – water drinken (dus geen koffie, liever zelfs geen kruidenthee) helpt met goede geleiding van de frequenties naar de cellen toe. Dit optimaliseer je nog door een beetje goede kwaliteit zout (zoals Himalaya of Keltisch zout) aan het water toe te voegen. Het is aan te raden om een groot glas water te drinken vóór elke behandeling met de Healy.
  • Bouw het gebruik van de Healy rustig op. Als je merkt dat je heftig reageert, dan kan je a) de Healy eerst zonder bandjes draaien – dit is minder direct, b) op een lage intensiteit draaien – bijv. 5 – 15%, c) eventueel een programma eerder afbreken. Realiseer je dat je lichaam echt moet wennen aan het ontvangen van de frequenties! Stel dat je juist weinig merkt, onthoud dan: Less is More! Ga absoluut niet direct op heel hoge intensiteit draaien. Ook jouw lichaam moet wennen, ondanks het feit dat de prikkels niet direct bewust door jouw hersens doorgegeven worden. Er gebeurt wel degelijk genoeg, vertrouw daarop!
  • Start de eerste 2 weken met alleen de Gouden Cyclus! Hierbij kan je op gevoel afwisselen tussen de 7 programma’s in deze groep.
  • Na 2 weken kan je beginnen met het ‘behandelen’ van jouw belangrijkste medische of psychische hulpvraag. In een ander artikel leg ik je uit hoe je dit aanpakt.

 

Wat moet ik voelen?

Je hoeft niet persé direct iets te voelen met de Healy. De Healy doet sowieso zijn werk, of je de microstroompjes nou bewust voelt of niet.

Sommige mensen voelen al heel veel op een lage intensiteit. Dan is dit méér dan voldoende. Het gebruik van de Healy mag nooit pijnlijk of onprettig aanvoelen en het is absoluut niet de bedoeling dat je extra klachten krijgt door het gebruik van de Healy. Als dit zo is, bouw het gebruik van de Healy dan echt rustiger op. En neem vooral de bovenstaande algemene richtlijnen ter harte.

Als je juist weinig voelt, dan is dat ook goed. Healy zelf adviseert niet met te hoge intensiteit te werken. Voor de energieproductie in de cellen is het effectiever om tussen de 20 – 35/40% te draaien. Less is more is hier het devies! Vertrouw erop dat de Healy echt zijn werk doet en dat jouw lichaam de juiste frequenties zeker ontvangt. Waarschijnlijk ga je met de tijd ook gevoeliger reageren op de prikkels, omdat je lichaam gezonder gaat worden en vrijer gaat stromen.

Het kan zijn dat je snel aan je lichaam veranderingen voelt, of dat het juist een tijdje duurt voordat je je echt bewust wordt van grotere verschillen. Maar weet, vrijwel iedere gebruiker bemerkt direct of na korte tijd resultaten. Gebruik de Healy daarom met een positieve intentie en vertrouw erop dat de Healy ook jouw gezondheid en welzijn zal ondersteunen!

 

Intentie zetten voor de programma’s van de Healy Gold

Het is het fijnst om de Healy te gebruiken wanneer je enigszins ontspannen bent. Je kunt dan beter voelen wat er allemaal gebeurt. Daarnaast kan het heel fijn zijn om een intentie te zetten voor het gebruik van de Healy.

Bijvoorbeeld wanneer je het programma Ontspannen uit de Gouden Cyclus van de Healy Gold draait. Dan kunnen mooie intenties zijn: “ik ben ontspannen”, “ik ben rustig” of “ik laat mijn spanning los. Voor het programma Zorg uit de Gold Cycle kun je dan bijvoorbeeld als intentie herhalen: “mijn immuunsysteem werkt optimaal” of “ik heb een sterk en gezond lichaam”.

Een intentie stel je altijd in de tegenwoordige tijd, alsof dat nu al de werkelijke situatie is. Dit is hoe je met je onderbewustzijn communiceert. Zo ondersteun je positief het gebruik van de Healy!

 

Witte of zwarte cirkel?

Er werd altijd gezegd dat de Healy bij een witte cirkel op de juiste manier contact maakt, dat het draaien van een programma dan goed gaat. De laatste tijd klopt deze informatie niet helemaal. Het kan zijn dat jij al heel veel voelt gebeuren, maar dat je het programma op een intensiteit draait die de prikkels toch als zwart doorgeeft. Er gebeurt dan echter genoeg, dus laat je hierdoor niet verleiden om de intensiteit hoger dan prettig of nodig is te zetten! Ikzelf draai de programma’s maximaal op 35 – 40% met de bandjes, lager wanneer dit als teveel voelt. Ik heb meestal een witte cirkel, maar een zwarte cirkel stoort mij niet.

Nog een aantal additionele opmerkingen:

– Als je altijd een zwarte cirkel hebt, kijk dan ook op je huid voldoende vochtig is. Je kunt de bandjes of je polsen zelf even natmaken of elektrodengel gebruiken. Hierdoor weet je zeker dat het contact met je huid goed is.

– Lage frequenties van een aantal Hertz worden vrijwel altijd zwart weergegeven. Dit is normaal.

– Programma’s die een grijze cirkel hebben blijven altijd grijs. Hier wordt geen feedback gemeten door de quantumsensor van de Healy.

– Als je de programma’s zonder bandjes draait, dan heb je natuurlijk altijd een zwarte cirkel. Toch komen er nog voldoende frequenties jouw lichaam in! Ik draai programma’s zonder bandjes wanneer dit voor mij gunstiger is, bijvoorbeeld Ontspannen uit de Gouden Cyclus wanneer ik een massage heb en zelf ook wel wat meer rust kan gebruiken… Ik draai dit dan op 100%. Iets lager kan natuurlijk ook, doe wat goed voor jou voelt en volg vooral jouw gevoel!

 

Vragen over de Healy

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout. Fieneke is van beroep massagetherapeut/natuurgeneeskundig therapeut en een enthousiast gebruiker van de Healy. Gezondheid en welzijn bevorderen is één van haar favoriete bezigheden!

Healy bestellen

 

Ben je geïntrigeerd of overtuigd en wil je graag een Healy bestellen? Dat kan!
Volg de stappen zoals aangegeven op de bestelpagina en jij kunt direct jouw Healy bestellen!

Als je via de partnerlink van Fieneke bestelt,
krijg jij Fieneke als betrokken en geïnformeerd aanspreekpunt.
Wil je wat hulp tijdens het bestelproces? Fieneke helpt jou graag!

Voor meer informatie over Healy kun je natuurlijk ook contact opnemen.
Fieneke vertelt jou graag van alles over de Healy.
Eventueel kan jij de Healy ook nog ervaren voordat jij tot een aankoop zou besluiten.
Bel of stuur een bericht naar 06-19377447 of naar massagenoordwijkerhout@outlook.com.
Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van het contactformulier.
Fieneke neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op!