ACTIE! Ben jij geïnteresseerd in een Healy?
Dan is dít het moment om er één te kopen!

Tot 30 april 2021 krijg jij namelijk een gratis upgrade bij jouw aanschaf, wat een netto winst van € 500 – € 1000 betekent.

Het bedrijf Healy heeft aangekondigd vanaf medio 2021 over te gaan op een structuur waarbij vaste Healy software wordt gecombineerd met het afnemen van abonnementen. Als je nu nog een Healy koopt, dan houd je levenslang toegang tot de software. Je bent dan een ‘early adopter’ en dat heeft fijne voordelen.

Wil je meer weten? Neem dan snel contact op met Fieneke voor meer informatie.

Wat is Healy?

 

De Healy is een revolutionair apparaatje voor frequentietherapie. Je kunt het dagelijks gebruiken, gewoon bij jou thuis en wanneer het jou uitkomt. De Healy is een bewezen pijnbestrijder en ondersteunt jouw fysieke en mentale welzijn op vele niveaus.

De Healy is medisch bewezen en gecertificeerd voor bepaalde klachten. Gebruikers merken op heel veel gebieden verbetering door de Healy, maar wat specifiek het medische betreft is de Healy erkend in het gebruik bij:

  • chronische pijn
  • fibromyalgie
  • skeletpijn
  • migraine

Daarnaast is vastgesteld dat de Healy de behandeling van psychische aandoeningen ondersteunt, zoals

  • depressie
  • angst
  • slaapproblemen

 

Starten met de Healy

Kijk deze video voor een goed idee over hoe de Healy praktisch werkt.

 

 

Informatie over de Healy bestellen

Op deze pagina vind je alle informatie voor een Healy bestellen. Om een Healy bij Fieneke Rozema van Lifestyle Massagetherapie te bestellen, gebruik dan deze link voor de Healy shop van Fieneke.

Belangrijk: controleer of je linksboven in het scherm de ‘sponsornaam’ fienekerozema ziet staan. Anders word je random ingedeeld en krijg je mij niet als aanspreekpunt…

De Healy kopen kan alleen via een tussenpersoon die jou adviseert. Fieneke is goed geïnformeerd over alles wat met de Healy te maken heeft en begeleidt jou graag.

 

Persoonlijke support wanneer jij bij Fieneke bestelt!

Social selling oftewel netwerkmarketing is niet zo gebruikelijk in Nederland. Maar in dit geval wel heel erg slim! Want Healy is een nieuw en dynamisch product met een gebruiksaanwijzing. Degene via wie jij een Healy koopt is de aangewezen persoon om jou op weg te helpen. Daarvoor heb je aan mij een goede!

Ik kan jou helpen met directe antwoorden op vragen. Ook heb ik toegang tot een aantal fijne Facebookgroepen. Verder kan ik jou wijzen op leerzame Zoom-bijeenkomsten, Telegramgroepen en op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen via WhatApp. Als jij via mij een Healy koopt, dan ben en blijf ik dus beschikbaar om jou te helpen! Jij mag zelf aangeven

Neem gerust contact op als je meer informatie wilt. Ik help je graag!

 

De verschillende edities van de Healy

Hier vind je meer informatie over de Healy Gold

Hier vind je meer informatie over de Healy Holistic Health

Hier vind je meer informatie over de Healy Holistic Health Plus

Hier vind je meer informatie over de Healy Resonance

Hier vind je meer informatie over het bestellen van een Healy:
https://lifestylemassagenoordwijkerhout.nl/healy-bestellen/

En hier vind je meer informatie over mijn ervaringen. Zie hiervoor ook de diverse stukjes op het blog van deze website!
https://lifestylemassagenoordwijkerhout.nl/healy-ervaringen/

Gebruik Healy voor het wezenlijk stimuleren van de gezondheid door het ondersteunen van de natuurlijke balans van het lichaam!

Healy is not intended to cure, treat, diagnose or prevent disease, but rather to support energetic balance and enhance recovery, vitality & wellbeing.

Healy eerst uitproberen?

 

Vind jij het fijn om de Healy eerst uit te proberen? Dat kan!

Ik heb 3 Healy Gold’s om uit te lenen, met als extra programmagroepen:

* pijn *

* bio-energetische balans 1 *

* beschermingsprogramma’s *

Ik leg het gebruik van de Healy graag aan jou uit, waarna jij hem rustig zelf kunt proberen. Zo kun jij zelf ondervinden wat de Healy voor jou kan betekenen.

Als bijdrage vraag ik € 30,- voor een week om hem te lenen. Gewoon een uurtje proberen kan natuurlijk ook. Dit is kosteloos, maar geeft niet dezelfde ervaring als de Healy een paar dagen achter elkaar gebruiken.

Mocht je na een week besluiten om zelf een Healy aan te schaffen, dan krijg je jouw investering voor het ‘huren’ van de Healy weer van mij terug!

Neem gerust contact op als je meer vragen hebt!

Welke Healy is het beste voor mij?

Er zijn 4 varianten van de Healy. Misschien lijken ze je aanvankelijk wat duur, maar wanneer je zelf de gezondheidseffecten ervaart dan zal je je realiseren dat een Healy écht een waardevolle besteding van je geld is! Wanneer je nog twijfelt, kun je een Healy van mij uitproberen voor 1 of 2 weken tegen een bescheiden vergoeding. Zo weet je zeker dat je een goed product koopt.

Dit is mijn link naar de Healy Shop. Als je via deze link zou bestellen, dan krijg je mij (Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout) als aanspreekpunt.

Controleer of je de naam fienekerozema ziet linksboven in het scherm.

Op de volgende pagina geef ik je meer informatie over de verschillende Healy’s die aangeboden worden. Zelf ben ik begonnen met een Healy Gold, de perfecte start als je de Healy eerst was langer wilt proberen. Zelf ben ik al snel voor de upgrade naar de Healy Resonance gegaan. Super blij mee!

Healy Gold als perfecte basis

De Healy Gold is echt de basis van het hele concept. Met de Healy Gold krijg je de 7 basisprogramma’s van de Gold Cycle, de Deep Cycle (na 14 dagen), een programma dat je immuunsysteem een flinke boost geeft én een programma naar keuze uit een van de hogere versies.

Bijvoorbeeld het programma tegen pijn, zoals fibromyalgie of migraine. Of een beschermingsprogramma tegen onder andere de ongewenste effecten van straling. Er is echt volop keus en jij kiest wat jij nodig hebt!

Met de Healy Gold heb je een hartstikke mooie tool in handen om zelf actief je gezondheid te gaan bevorderen. Zelfs als je eigenlijk weinig klachten hebt.

Maar heb jij last van chronische pijn? Er gaan op Facebook tal van verhalen over patiënten die zich binnen dagen tot weken echt stukken beter voelden dan al die tijd daarvoor. Dat wil jij toch ook?

Service van Lifestyle Massage

 

Als jij je Healy koopt bij Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout, dan ben je gegarandeerd van een goede inhoudelijke service. Fieneke zal jou via e-mail en WhatsApp voorzien van alle informatie die nodig is om het meeste uit jouw Healy te kunnen halen.

Tevens kan Fieneke jou toevoegen aan verscheidene actieve Facebookgroepen. Er zijn ook een aantal actieve Telegramgroepen. Daar wordt veel nuttige informatie gedeeld door tevreden en betrokken gebruikers.

Tot slot zijn er iedere week diverse gratis Zoom-bijeenkomsten, waarbij veel informatie over de Healy wordt gedeeld door ervaren gebruikers. Ook is daar gelegenheid tot het stellen van vragen. Ik word altijd erg blij van deze bijeenkomsten!

Op deze manier kunnen we een community opbouwen van enthousiaste Healy-gebruikers. Samen delen we onze ervaringen, tips & trucs. Zo worden we samen nóg blijer en gezonder!