Healy – Frequencies for your life

 

De Healy is een revolutionair apparaatje voor frequentietherapie. Je kunt het dagelijks gebruiken, gewoon bij jou thuis en wanneer het jou uitkomt. De Healy is een fantastische pijnbestrijder en ondersteunt jouw fysieke en mentale welzijn op vele niveaus.

De Healy is medisch bewezen en gecertificeerd voor bepaalde klachten. Gebruikers merken op heel veel gebieden verbetering door de Healy, maar wat specifiek het medische betreft is de Healy erkend in het gebruik bij:

  • chronische pijn
  • fibromyalgie
  • skeletpijn
  • migraine

Daarnaast is vastgesteld dat de Healy de behandeling van psychische aandoeningen ondersteunt, zoals

  • depressie
  • angst
  • slaapproblemen

 

Starten met de Healy

Kijk deze video voor een goed idee over hoe de Healy praktisch werkt.

 

 

Informatie over de Healy bestellen

Op deze pagina vind je alle informatie voor een Healy bestellen. Om een Healy bij Fieneke Rozema van Lifestyle Massagetherapie te bestellen, gebruik dan deze link voor de Healy shop van Fieneke.

Belangrijk: controleer of je linksboven in het scherm de ‘sponsornaam’ fienekerozema ziet staan. Anders word je random ingedeeld en krijg je mij niet als aanspreekpunt… 

De Healy kopen kan alleen via een tussenpersoon die jou adviseert. Fieneke dus!

 

Persoonlijke support wanneer je bij Fieneke bestelt!

Social selling oftewel netwerkmarketing is niet zo gebruikelijk in Nederland. Maar in dit geval wel heel erg slim! Want Healy is een nieuw product met een gebruiksaanwijzing. Degene via wie jij een Healy koopt is de aangewezen persoon om jou op weg te helpen. Daarvoor heb je aan mij (Fieneke) een goede!

Ik kan jou helpen met directe antwoorden op vragen. Ook heb ik toegang tot een aantal fijne Facebookgroepen. Verder kan ik jou wijzen op leerzame Zoom-bijeenkomsten, Telegramgroepen en op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen via WhatApp. Als jij via mij een Healy koopt, dan ben en blijf ik dus beschikbaar om jou te helpen! Jij mag zelf aangeven

Neem gerust contact op als je meer informatie wilt. Ik help je graag!

 

De verschillende edities van de Healy

Hier vind je meer informatie over de Healy Gold!

Hier vind je meer informatie over de Healy Holistic Health!

Hier vind je meer informatie over de Healy Holistic Health Plus

Hier vind je meer informatie over de Healy Resonance!

Gebruik Healy voor het wezenlijk stimuleren van de gezondheid door het ondersteunen van de natuurlijke balans van het lichaam!

Healy is not intended to cure, treat, diagnose or prevent disease, but rather to support energetic balance and enhance recovery, vitality & wellbeing.

Healy eerst uitproberen?

 

Wil je meer informatie over de Healy? Ja mag Fieneke altijd vragen voor een gesprek per telefoon/Skype/Zoom of een live demonstratie. 

Als je de Healy langer wilt uitproberen, dan kan dat ook bij Lifestyle Massage Noordwijkerhout!

Ik heb drie extra Healy Gold in mijn bezit, zodat ik er een aan jou kan uitlenen tegen een vergoeding van € 5 per dag.

Deze Healy’s bevatten additioneel de programmagroepen 1) pijn, 2) bio-energetische balans 1 en 3) bescherming. Kijk hier voor een overzicht van alle Healy programma’s!

Op deze manier kan je zelf testen wat de Healy voor jou kan betekenen en welke variant Healy je het beste zou kunnen kopen. Je krijgt uiteraard ook uitgebreid advies en uitleg.

Op korte termijn kun je al een groot verschil ervaren in bijvoorbeeld je energiepeil, minder pijn, beter slapen, snellere wondgenezing, en meer…!

Nieuwsgierig? Neem snel contact op met Lifestyle Massage Noordwijkerhout voor meer informatie of het uitproberen van de Healy!

Welke Healy zal ik bestellen?

Er zijn 4 varianten van de Healy. Misschien lijken ze je aanvankelijk wat duur, maar wanneer je zelf de gezondheidseffecten ervaart dan zal je je realiseren dat een Healy écht een waardevolle besteding van je geld is! Wanneer je nog twijfelt, kun je een Healy van mij uitproberen voor 1 of 2 weken tegen een bescheiden vergoeding. Zo weet je zeker dat je een goed product koopt.

Dit is mijn link naar de Healy Shop. Als je via deze link zou bestellen, dan krijg je mij (Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout) als aanspreekpunt.

Controleer of je de naam fienekerozema ziet linksboven in het scherm.

Op de volgende pagina geef ik je meer informatie over de verschillende Healy’s die aangeboden worden. Zelf ben ik begonnen met een Healy Gold, de perfecte start als je de Healy eerst was langer wilt proberen. Zelf ben ik al snel voor de upgrade naar de Healy Resonance gegaan. Super blij mee! 

 

Healy Gold als perfecte basis

De Healy Gold is echt de basis van het hele concept. Met de Healy Gold krijg je de 7 basisprogramma’s van de Gold Cycle, de Deep Cycle (na 14 dagen), een programma dat je immuunsysteem een flinke boost geeft én een programma naar keuze uit een van de hogere versies.

Bijvoorbeeld het programma tegen pijn, zoals fibromyalgie of migraine. Of een beschermingsprogramma tegen onder andere de ongewenste effecten van straling. Er is echt volop keus en jij kiest wat jij nodig hebt!

Met de Healy Gold heb je een hartstikke mooie tool in handen om zelf actief je gezondheid te gaan bevorderen. Zelfs als je eigenlijk weinig klachten hebt.

Maar heb jij last van chronische pijn? Er gaan op Facebook tal van verhalen over patiënten die zich binnen dagen tot weken echt stukken beter voelden dan al die tijd daarvoor. Dat wil jij toch ook?

Service van Lifestyle Massage

 

Als jij je Healy koopt bij Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout, dan ben je gegarandeerd van een goede inhoudelijke service. Fieneke zal jou via e-mail en WhatsApp voorzien van alle informatie die nodig is om het meeste uit jouw Healy te kunnen halen.

Tevens kan Fieneke jou toevoegen aan verscheidene actieve Facebookgroepen. Er zijn ook 2 actieve Telegramgroepen. Daar wordt veel nuttige informatie gedeeld door tevreden en betrokken gebruikers.

Tot slot zijn er iedere week diverse gratis Zoom-bijeenkomsten, waarbij veel informatie over de Healy wordt gedeeld door ervaren gebruikers. Ook is daar gelegenheid tot het stellen van vragen. Ik word altijd erg blij van deze bijeenkomsten!

Op deze manier kunnen we een community opbouwen van enthousiaste Healy-gebruikers. Samen delen we onze ervaringen, tips & trucs. Zo worden we met elkaar nóg blijer en gezonder!

Ervaringen

Ik zal de komende tijd een aantal van mijn ervaringen met de Healy beschrijven. Hopelijk inspireer ik jou daarmee om je verder te verdiepen in de mogelijkheden van het wonderlijke apparaatje dat de Healy is. Heb je meer vragen? Neem dan gerust contact op met Fieneke op 06-19377447.

 

 

 

 

Op welk fysiek niveau werkt de Healy?

De opbouw van het menselijk lichaam is als volgt, van groot naar superklein:

Het lichaam bestaat uit
SYSTEMEN
zoals het skelet, de spieren, de spijsvertering, de circulatie (bloed, lymfe), etc.
Deze systemen bestaan uit
WEEFSELS & ORGANEN
Die weefsels en organen bestaan zelf weer uit
CELLEN
Die cellen worden opgebouwd middels
ATOMEN
Die atomen bestaan weer uit
SUB-ATOMISCHE DEELTJES
En de sub-atomische deeltjes zijn feitelijk
ENERGIE

De Healy werkt direct op de energie van het lichaam en pakt dus de ultieme basis van het ontstaan van klachten aan!

Hoe verhoog je je trillingen? En hoe zorg je het beste voor jezelf?

– Overtuigingen
– Mindset
– Meditatie
– Ademhaling
– Voeding
– Leefstijl
– Homeopathie
– Loslaten
– Healy

Deze lijst betreft een combinatie van factoren en ze hoeven natuurlijk niet allemaal. Zeer belangrijk is dat je je bewust bent van ‘Wat denk ik?’ en ‘Wat doe ik allemaal?’. Je gedachten creëren de werkelijkheid en dus is het essentieel om vooral positieve gedachten te denken.

Helaas is oprecht positief denken niet altijd gemakkelijk, zo weet óók ik uit ervaring, maar met het doorwerken van je oude pijn, verdriet, boosheid en trauma’s, bijvoorbeeld door er doorheen te ademen, zul je merken dat dit steeds gemakkelijker gaat. Vervolgens zal je ook merken dat je leven steeds soepeler gaat verlopen!

Gezond eten, bewegen, frisse lucht en voldoende rust & ontspanning zijn daarin ook belangrijke factoren. Hier zie je altijd een wisselwerking: Voel je je lekker in je vel, dan ga je ook eerder gezond eten. Dit versterkt elkaar en zo voel je je steeds beter. En andersom: Voel je je niet zo gelukkig, dan zorg je sneller slecht voor jezelf, waardoor je je nog minder fijn gaat voelen…

Wij mogen leren onszelf zo gezond en passend mogelijk voeden op alle niveaus waaruit wij bestaan en waarop wij functioneren: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch/spiritueel.

Naast advies over de Healy kan massagetherapeut Fieneke jou helpen met jouw bewustzijn en lifestyle. Fieneke beheerst tal van technieken voor het ontwikkelen van een positievere mindset, het doorwerken en loslaten van oude energie, weer vrienden worden met jouw zenuwstelsel en het vinden van de juiste ‘voeding’ voor jouw gelukkige leven.