Healy Holistic Health Plus

 

De derde versie van de Healy is de Healy Holistic Health Plus. Met deze Healy krijg je dus alle programma’s van de Healy Gold en de Healy Holistic Health én 6 extra programmagroepen, te weten:

  • Beschermingsprogramma’s
  • Chakra’s
  • Fitness
  • Opleiding
  • Schoonheid
  • Functie (Job)

Deze programma’s geven dus nog meer verdieping aan de vele frequenties die Healy al bevat in de eerste twee edities.

Zelf vind ik de programmagroep ‘Beschermingsprogramma’s’ fijn om te draaien. Die kunnen heel goed zonder bandjes gedraaid worden en draai ik dus vaak ‘s nachts wanneer ik ga slapen. Het voelt goed, dus ik doe het graag!

Programmagroep ‘Chakra’s’ is een andere favoriet, met de 7 chakra’s in frequenties vervat. Dit zijn programma’s van ongeveer een half uur, waarmee je deze energiecentra in je lichaam extra mee kunt ondersteunen. Fijn!

Fitness is een heerlijke programmagroep voor mensen die veel sporten. Het stimuleren van de circulatie of de werking van de spieren is natuurlijk super nuttig voor iemand die heel actief is. Maar ook herstel en diepere ontspanning maakt fitness een ideale keuze.

Ikzelf draai deze groep regelmatig als ondersteuning voor het ontspannen van de spieren, omdat ik als massagetherapeut toch best een intensieve baan heb. Ik kan je wel vertellen, ik heb hiernaast ook echt wel andere zorg nodig. Zo bewerk ik regelmatig zelf mijn fascia en ga ik graag bij collega’s langs om ook fysiek behandeld te worden. De Healy mag mij hier extra ondersteunen, precies waar Healy voor bedoeld is!

De andere programmagroepen hebben ook weer hun kwaliteiten!

Programmagroep ‘Opleiding’ helpt om je concentratie en geheugen te stimuleren en examenvrees juist weer te verminderen. Ik heb deze zelf niet geprobeerd, maar hoor van ouders van schoolgaande kinderen dat ze absoluut effect hebben.

Programmagroep ‘Schoonheid’ helpt om jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid te stimuleren. Ik zal hem de komende tijd wat vaker draaien, kijken of mijn huid hierdoor weer wat strakker wordt. Wie weet?!

De programmagroep ‘Functie’ is, tot slot, bedoeld om jou in je werkzaamheden te ondersteunen. Van veel mensen is hier ‘positieve gedachten’ favoriet en die mening deel ik. Uiteraard kan ik dit niet bewijzen, ik draai dit programma gewoon graag en ik voel me goed.

Zou ik me anders minder goed voelen? Wie zal het zeggen, ik weet het niet. Feit is dat ik het razenddruk heb als alleenstaande moeder van een klein meisje, met ook nog een eigen bedrijf in een contactberoep ten tijde van de coronacrisis. Alle reden om me veel zorgen te maken zou je zeggen, maar doorgaans voel ik me heel goed.

Ik ben ervan overtuigd dat Healy me ondersteunend helpt. Onder meer doordat ik regelmatig mijn innerlijke rust stimuleer en mijn gemoed positief ondersteun. Zo fijn dat dat met Healy kan!