Healy Holistic Health

 

Healy Holistic Health is de editie die na de Healy Gold komt.

Bij de Healy Holistic Health krijg je alle programmagroepen van de Healy Gold én 8 nieuwe programmagroepen, die op zichzelf weer allerlei programma’s met allerlei frequenties hebben.

Zie hiervoor de screenshots van alle programma’s van de Healy Holistic Health op deze pagina. En kijk hier voor algemene informatie over de Healy!

 

De verschillende programmagroepen van de Healy Holistic Health zijn:

Pijn

Slaap

Bio-energetische balans 1

Bio-energetische balans 2

Meridianen 1

Meridianen 2

Huid

Mentale balans

De programmagroepen bevatten op zichzelf dus weer diverse onderdelen. Kijken we bijvoorbeeld naar de programmagroep Pijn, dan zijn de onderdelen daarvan:

Chronische pijn

Chronische rugpijn

Tand-kaak lokaal

Gewrichten lokaal

Migraine

Slapeloosheid

Depressie

Angsten

 

Elke programmagroep bevat dus weer diverse programma’s met elk hun specifieke frequenties. Hierdoor kan jij altijd de programma’s kiezen die op dit moment het beste bij jou passen!

Lokaal versus Systemisch

Lokaal houdt in dat er voor een toediening van de frequenties op de plek zelf wordt gekozen. Dit is in tegenstelling tot de programma’s die systemisch zijn, wat inhoudt dat ze het hele lichaam benaderen.

Systemisch geldt bijvoorbeeld voor alle programma’s uit de Healy Gold. Daar wordt met de polsbandjes gewerkt en wordt jouw hele lichaam beïnvloed.

Wanneer je de elektroden lokaal op de huid plakt, kan je heel gericht op een specifieke klacht werken. De programma’s voor bijvoorbeeld depressie en migraine gaan via de oorelektroden. Die maak je dan nat en clip je heel gemakkelijk op je oren. Je kunt hier altijd zelf mee experimenteren.

Let op!

Functie/Slaap zijn twee gecombineerde programmagroepen. Slaap is onderdeel van Healy Holistic Health, Functie (werk/job) hoort bij Healy Holistic Health Plus.

Dit geldt ook voor de programmagroepen Schoonheid en Huid. Huid is onderdeel van de Healy Holistic Health, Schoonheid is onderdeel van de Healy Holistic Health Plus.

Wees dus niet teleurgesteld wanneer je precies een bepaalde groep niet ontvangt bij jouw aanschaf. Kies je voor de Healy Holistic Health Plus of de Healy Resonance, dan krijg je sowieso al deze programmagroepen!