Healy Gold – de perfecte basis

 

De meest eenvoudige Healy is de Healy Gold. Hierop vind je onder andere de Gold Cycle (Gouden cyclus), ontwikkeld door de Portugese arts en wetenschapper Nuno Nina. Alleen al de Healy Gold bevat 7 programma’s waarin maar liefst 144.000 frequenties zijn verwerkt. Super goed!

Naast de Gold Cycle ontvang je ook standaard de Deep Cycle (Diepe cyclus), met 12 verdiepende programma’s. Oók ontvang je standaard als bonus de Bioenergetic Support, een bio-energetische boost die echt als een oppepper voor je immuunsysteem werkt.

Tot slot mag je zelf nog een programmagroep uitkiezen uit een van de hogere edities van de Healy, namelijk de Healy Holistic Health of de Healy Holistic Health Plus. Hier kan je onder meer kiezen voor de slaapprogramma’s, de pijnprogramma’s, de beschermingsprogramma’s (fijn als je gevoelig bent voor straling) of de programma’s om je chakra’s weer in balans te brengen. 

Je hoort het, de Healy Gold is een uitstekende basis om mee te beginnen! Lees hieronder verder wat de verschillende programma’s inhouden in een notendop.

 

Programma’s van de Gold Cycle

De Gold Cycle van de Healy Gold bevat de volgende 7 programma’s. Elk programma bevat op zijn beurt weer een keur aan frequenties. De quantumsensor in de Healy kan uitlezen aan welke frequenties jouw lichaam op dit moment het meeste behoefte heeft. Zo wordt ieder programma precies afgestemd op jouw behoeften!

Puur – voor ontgifting (detox) en herstel van de invloed van deze toxines

Zorg – immuunsysteem en extra aandacht voor jouw fysieke lichaam

Balans – voor fysieke balans

Zijn – voor mentale balans

Energie – voor meer energie (eventueel in plaats van je kopje koffie!)

Loslaten – lichamelijke en emotionele pijn loslaten

Ontspannen – wanneer je stress hebt ervaren of aan het einde van de dag

Programma’s van de Deep Cycle

De Diepe cyclus is een verdieping op de programma’s van de Healy Gold. Hier begin je eerst met de 1e toediening, 2e toediening en 3e toediening. Dit is om te kijken hoe jouw lichaam reageert op deze intensievere programma’s. Als dit goed gaat dan kun je ook andere programma’s uit de Deep Cycle gaan draaien. 

Persoonlijk voel ik mij aangetrokken tot de programma’s die rust geven, zoals ‘naar de bron’ en ‘innerlijke rust’. Maar het kan goed zijn dat voor jou juist een diepere ontgifting of het behandelen van de nieren het beste is. Zo werkt de Healy voor iedereen anders.

Wanneer dit je aanspreekt, dan kan ik jou nog van een document voorzien met meer informatie over de Deep Cycle van de Healy. Neem dan gerust contact met mij op.

Opgesomd vind je de volgende programma’s in de Diepe cyclus van de Healy Gold:

1e toediening – opbouwen van intensiteit van behandelen

2e toediening

3e toediening

Levensadem – longproblemen, zwakte en depressie

Ontgifting -ontgifting ondersteunen

Vertering – bij spijsverteringsproblemen

Naar de bron

Bloedsomloop – ondersteuning van de bloedsomloop en de zuurstoftoevoer naar de cellen

Vernieuwing

Nieren vrouw – stimuleren van de nieren van de vrouw, inclusief de geslachtsorganen. Nieren zijn essentieel voor een gezond lichaam.

Nieren man – stimuleren van de nieren van de man, inclusief de geslachtsorganen. Nieren zijn essentieel voor een gezond lichaam.

Innerlijke rust – voor gemoedsrust en emotioneel en spiritueel evenwicht

Tip!

Healy raadt aan om de eerste 2 weken te beginnen met het dagelijks draaien van de programma’s Puur, Balans en Zijn.

Zo besteed je voldoende aandacht aan het ontgiften en balanceren van jouw lichaam en geest.

Wanneer jouw lichaam en geest door de frequenties uit deze programma’s beter in balans komen, zullen de andere programma’s van de Healy ook beter hun werk kunnen doen.

Let er daarnaast op dat je voldoende (zuiver) water drinkt.

Ook een goede gewoonte is ‘grounding’ of ‘earthing’, wat concreet inhoudt dat je met je blote voeten contact maakt met de aarde. Marcus Schmieke, directeur en uitvinder van Healy, raadt aan dit dagelijks 15 minuten te doen. Goed grounden kan echt wonderen doen en je haalt tegelijkertijd een lekker frisse neus!

Extra: het programma Bioenergetic Boost

Standaard krijgt iedereen dus ook nog het programma Bioenergetic Boost uit de programmagroep Bioenergetic Support. Dit is een cadeautje van Healy, een extra ondersteuning van jouw imuunsysteem. Ikzelf gebruik deze erg graag! Waar mijn dochter van tijd tot tijd een snotneus krijgt op de kinderopvang, heb ik als moeder vrijwel nooit ergens last van. Ik vermoed echt dat de Healy hier een belangrijke bijdrage aan levert…! (Naast natuurlijk een gezond dieet, op tijd naar bed, voldoende beweging en voldoende ontspanning!)