Ervaringen met de Healy

 

Ik deel hier een aantal van mijn ervaringen met de Healy. In verband met de wetgeving kan ik niet te concreet worden over alle toepassingen van de Healy. Healy is wel officieel erkend als medische product voor wat betreft:

  • chronische pijn
  • fibromyalgie
  • skeletpijn
  • migraine

Daarnaast is vastgesteld dat de Healy de behandeling van psychische aandoeningen ondersteunt, zoals:

  • depressie
  • angst
  • slaapproblemen

Andere toepassingen zijn niet officieel erkend, maar er zijn veel positieve ervaringen met Healy op diverse vlakken. Hiervoor kan je onder andere terecht op de Facebookgroep over de ervaringen met Healy voor Nederland en België. Enthousiaste gebruikers vertellen hier eerlijk hun eigen verhaal. Je mag mij (Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout) altijd bellen/WhatsApp’en voor meer informatie op 06-19377447.

 

Beter slapen met de Healy

Er zijn veel gebruikers die profiteren van de Healy om beter te slapen. De Healy kan je helpen met het verdiepen van je slaapcyclus.

De slaapcyclus kent de non-REM en de REM-fase. In de REM-fase droom je en verwerk je de indrukken van de dag. In de non-REM fase mag je lichaam juist herstellen. Hoe dieper je slaapt, hoe beter dit gaat. Daarvoor is het belangrijk om in de deltafase van de non-REM te komen. Healy kan hierbij ondersteunen.

Zelf ben ik in principe geen slechte slaper, maar toch zet ik de Healy in om mijn slaap te verbeteren. Ik merk ook echt dat het werkt, want ik word uitgeruster wakker en kan meer hebben gedurende de dag.

Lees in het volgende blogartikel meer over
het verbeteren van jouw slaap met de Healy!

 

Start jouw dag met de Gouden Cyclus!

 

In één van de wekelijkse Zoom-bijeenkomsten hoorde ik een nuttige tip die ik graag aan jou doorgeef. Deze mevrouw vertelde dat zij elke ochtend begint met een programma uit de Gouden Cyclus, dé basis van de Healy en dé aanbevolen cyclus om met regelmaat programma’s uit te draaien.

Zij koos het juiste programma uit middels een scan met de Resonance en ging daarna heerlijk uitwaaien met haar hondje. Wat een mooi begin van de dag!

Als jij geen Healy Resonance hebt dan is dat geen enkel probleem natuurlijk, want dan kies je gewoon op gevoel. Heb je meer energie nodig? Of werd je deze ochtend misschien gespannen of met zorgen wakker? Je kiest gewoon voor jou op dat moment het beste voelt. Kan niet missen!

Healy en een ontstoken wondje

 

Ik had op zondagochtend tijdens het geven van een massagetraining mijn vinger bezeerd. Niet zo slim als massagetherapeut… De rest van de dag en de rest van de week gewoon blijven werken.

Ondertussen en ziekige dochter thuis en druk druk druk, je kent het wel. Healy wel gebruikt natuurlijk, dat doe ik elke dag. Maar vooral voor het immuunsysteem en een aantal van mijn favoriete feelgoodprogramma’s. (Ik hou bijvoorbeeld van ‘positieve gedachten’ en ‘innerlijke rust’ draaien, dat geeft me een fijn gevoel). Healy ook ingezet voor de gezondheid van mijn dochter, maar niet voor mijn vinger…

Tot ik mij na een aantal dagen realiseerde dat het helemaal niet zo goed ging met mijn vinger. Het wondje was flink opgezwollen en zeker niet voorspoedig aan het genezen. Help! Ik heb het wondje toen nog onder meer behandeld met colloïdaal zilver (natuurlijk antibioticum), maar de Healy uiteindelijk pas op zaterdag ingezet.

Ik deed toen een scan met de Resonance met de positieve intentie/affirmatie “Fieneke voelt zich optimaal gezond”. Wat er uit deze scan kwam waren éérst de chakraprogramma’s (2e chakra was erg prominent en toevallig had ik die dag ook buikpijn gehad…)

Het tweede wat er uitkwam waren de huidprogramma’s en dan specifiek wondgenezing lokaal. Hoe kloppend! Deze dus snel een aantal dagen achter elkaar gedraaid.

Opvallend was trouwens dat ik in die dagen ook veel donkerdere urine had dan normaal. Even dacht ik dat ik te weinig had gedronken, maar dat was niet zo. Toen realiseerde ik mij dat het kwam omdat mijn lichaam veel troep moest uitstoten van deze ontsteking, die erger was geworden dan verwacht.

Na een dag was het wondje eindelijk dicht, wat dus heel snel was na het inzetten van de Healy! Vervolgens nog 2 dagen de wondgenezing gedraaid. Het lijkt erop dat ik hier geen litteken aan over ga houden, gelukkig!