Hoera! Healy heeft weer een fantastische promotie van 1 februari tot 2 maart 2021. Lees hier meer. 

 

Persoonlijke ervaringen met de Healy

Ik deel hier een aantal van mijn ervaringen met de Healy. In verband met medische wetgeving kan ik niet al te concreet worden over alle toepassingen van de Healy.

 

Medisch erkende en niet-medische Healy programma’s

Healy is voor een aantal toepassingen officieel erkend en op andere vlakken heeft het een niet-medische werking die bedoeld is om het persoonlijke welzijn te ondersteunen. Deze niet-medische werking is dus niet wetenschappelijk bewezen, maar wordt wel door veel gebruikers ervaren (waaronder ikzelf). De medische werking is daadwerkelijk bewezen in diverse onderzoeken.

Healy werkt op dit moment (17-11-2020) aan een leesbare Nederlandstalige versie van de diverse onderzoeken waarin de werking van het product Healy bevestigd worden.

Belangrijk om te weten is dat er daadwerkelijk een quantumsensor in Healy zit, die dit apparaat zeer uniek maakt. Deze quantumsensor krijgt namelijk feedback van jouw lichaam en weet daardoor welke frequenties jij op dit moment het hardste nodig hebt. Super handig!

 

De medische toepassingen van Healy

Healy is officieel erkend als medische product voor wat betreft:

  • chronische pijn
  • fibromyalgie
  • skeletpijn
  • migraine

Daarnaast is vastgesteld dat de Healy de behandeling van psychische aandoeningen ondersteunt, zoals:

  • depressie
  • angst
  • slaapproblemen

Andere toepassingen zijn niet officieel erkend, maar er zijn veel positieve ervaringen met Healy op diverse vlakken. Hiervoor kan je onder andere terecht op de Facebookgroep over de ervaringen met Healy voor Nederland en België. Enthousiaste gebruikers vertellen hier eerlijk hun eigen verhaal.

Let wel altijd op de officiële medische disclaimer: Healy kan jouw gezondheid ondersteunen, maar ik geen vervanging van andere behandelingen.

Je mag mij (Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout) altijd bellen/WhatsApp’en voor meer informatie op 06-19377447.

 

Beter slapen met de Healy

Er zijn veel gebruikers die profiteren van de Healy om beter te slapen. De Healy kan je helpen met het verdiepen van je slaapcyclus.

De slaapcyclus kent de non-REM en de REM-fase. In de REM-fase droom je en verwerk je de indrukken van de dag. In de non-REM fase mag je lichaam juist herstellen. Hoe dieper je slaapt, hoe beter dit gaat. Daarvoor is het belangrijk om in de deltafase van de non-REM te komen. Healy kan hierbij ondersteunen.

Zelf ben ik in principe geen slechte slaper, maar toch zet ik de Healy in om mijn slaap te verbeteren. Ik merk ook echt dat het werkt, want ik word uitgeruster wakker en kan meer hebben gedurende de dag.

Lees in het volgende blogartikel meer over
het verbeteren van jouw slaap met de Healy!

 

Start jouw dag met de Gouden Cyclus!

In één van de wekelijkse Zoom-bijeenkomsten hoorde ik een nuttige tip die ik graag aan jou doorgeef. Deze mevrouw deelde haar Healy ervaringen en vertelde dat zij elke ochtend begint met een programma uit de Gouden Cyclus, dé basis van de Healy en dé aanbevolen cyclus om met regelmaat programma’s uit te draaien.

Zij koos het juiste programma uit middels een scan met de Resonance en ging daarna heerlijk uitwaaien met haar hondje. Wat een mooi begin van de dag!

Als jij geen Healy Resonance hebt dan is dat geen enkel probleem natuurlijk, want dan kies je gewoon op gevoel. Heb je meer energie nodig? Of werd je deze ochtend misschien gespannen of met zorgen wakker? Je kiest gewoon voor jou op dat moment het beste voelt. Kan niet missen!

Healy en mijn ervaring met een ontstoken wondje

Ik had op zondagochtend tijdens het geven van een massagetraining mijn vinger bezeerd. Niet zo slim als massagetherapeut… De rest van de dag en de rest van de week gewoon blijven werken.

Ondertussen en ziekige dochter thuis en druk druk druk, je kent het wel. Healy wel gebruikt natuurlijk, dat doe ik elke dag. Maar vooral voor het immuunsysteem en een aantal van mijn favoriete feelgoodprogramma’s. (Ik hou bijvoorbeeld van ‘positieve gedachten’ en ‘innerlijke rust’ draaien, dat geeft me een fijn gevoel). Healy ook ingezet voor de gezondheid van mijn dochter, maar niet voor mijn vinger…

Tot ik mij na een aantal dagen realiseerde dat het helemaal niet zo goed ging met mijn vinger. Het wondje was flink opgezwollen en zeker niet voorspoedig aan het genezen. Help! Ik heb het wondje toen nog onder meer behandeld met colloïdaal zilver (natuurlijk antibioticum), maar de Healy uiteindelijk pas op zaterdag ingezet.

Ik deed toen een scan met de Resonance met de positieve intentie/affirmatie “Fieneke voelt zich optimaal gezond”. Wat er uit deze scan kwam waren éérst de chakraprogramma’s (2e chakra was erg prominent en toevallig had ik die dag ook buikpijn gehad…)

Het tweede wat er uitkwam waren de huidprogramma’s en dan specifiek wondgenezing lokaal. Hoe kloppend! Deze dus snel een aantal dagen achter elkaar gedraaid.

Opvallend was trouwens dat ik in die dagen ook veel donkerdere urine had dan normaal. Even dacht ik dat ik te weinig had gedronken, maar dat was niet zo. Toen realiseerde ik mij dat het kwam omdat mijn lichaam veel troep moest uitstoten van deze ontsteking, die erger was geworden dan verwacht.

Na een dag was het wondje eindelijk dicht, wat dus heel snel was na het inzetten van de Healy! Vervolgens nog 2 dagen de wondgenezing gedraaid. Het lijkt erop dat ik hier geen litteken aan over ga houden, gelukkig!

Mijn Healy ervaringen
De quantumsensor in Healy

De quantumsensor in de Healy is wat de Healy enorm effectief en uniek in zijn soort maakt. De quantumsensor kan namelijk ‘voelen’ welke frequenties jouw lichaam nodig heeft, welke energetische trillingen jouw cellen gezonder zullen maken en/of gezond zullen houden.

De duidelijkste manier om de quantumsensor te ervaren is door middel van een scan met de Healy Resonance. Onlangs maakte ik hier eentje van voor een cliënt. Heel bijzonder om te zien hoe treffend zo’n scan van Healy kan zijn.

Zij was de Healy al een tijdje aan het gebruiken en ik kon echt aan haar merken dat ze rustiger en positiever was geworden. Zo fijn! Haar lichaam kon echter nog wel wat hulp gebruiken. Zo bijzonder dat Healy er dan ook de fitness-programma’s voor onder andere diepe ontspanning van de spieren uithaalde, naast diverse programma’s voor de organen. Ik had het zelf niet beter kunnen bedenken.

Voor mijzelf geldt het ook steeds dat de quantumsensor in de Healy er de juiste frequenties uit weet te halen. Zeker in deze tijd voel ik regelmatig wat onrust, waar Healy met de homeopatische middelen en bachbloesems altijd wel raad op weet. Maak ik eenzelfde scan voor iemand anders, dan komen hier ook altijd heel andere middelen uit. Interessant hoe iedereen een andere ondersteuning nodig heeft en Healy daarbij kan helpen.

Wil jij ook ervaring opdoen met de Healy? Neem dan contact op met mij! 

Hierboven zie je een afbeelding van de quantumsensor in de Healy. Wil je zelf ervaren wat deze kan doen? Neem dan snel contact op met Fieneke, natuurgeneeskundig therapeut.