Dat Healy goed kan werken voor je immuunsysteem, zoveel weet ik wel zeker! Immers, als alleenstaande moeder van een dreumesdochter (augustus 2019) die op 4 verschillende dagen naar de kinderopvang gaat, heb ik in deze periode vrijwel dagelijks te maken met nieuwe virusjes en snotneuzen. Toch heb ikzelf eigenlijk nergens last van. Zo fijn!

En niet alleen heb ik te maken met allerlei verkoudheidjes van mijn dochter, ook heb ik het zelf behoorlijk druk. Ik probeer dan wel rustig aan te doen, maar stiekem werk ik toch best wel hard zo alles bij elkaar… Met mijn massagepraktijk, een studie, het huishouden en de zorg voor mijn kind blijft er niet veel tijd meer over om rustig te ontspannen. En toch voel ik me energiek en gezond!

Dankzij Healy? Ja, Healy helpt mij daar zeker bij, dat weet ik zeker!

 

Verschillende programma’s voor het immuunsysteem

Healy heeft een drietal verschillende programma’s specifiek voor het immuunsysteem, te weten:

1) Bioenergetic Boost

Sinds dat de coronacrisis begin maart 2020 uitbrak, wordt het programma ‘Bioenergetic Boost’ gratis bij iedere Healy geleverd. Dit programma draai ik regelmatig, om hopelijk minder vatbaar voor het coronavirus en andere ziekteverwekkers te zijn.

2) Zorg uit de Gouden Cyclus

In de Gouden Cyclus, dé basisfrequenties van de Healy ontwikkeld door Portugese (frequentie)therapeut Nuno Nina, bevindt zich het programma ‘Zorg’. Dit programma uit de Gold Cycle is ook bedoeld om jouw immuunsysteem in de basis te stimuleren.
De Gouden Cyclus is de basis van Healy en bevindt zich dus ook op de goedkoopste editie, de Healy Gold.

3) Immuunsysteem uit Bioenergetische Balans 1

Tot slot is er nog – van de specifieke programma’s – het programma ‘Immuunsysteem’ uit de Bioenergetische Balans programmagroep deel 1.

 

Healy ondersteunt ook in de brede zin

Uiteraard kan je het immuunsysteem veel breder zien dan alleen deze 3 programma’s. Een gezond en vitaal lichaam is namelijk de voorwaarde voor een goed functionerend immuunsysteem. Stel dat jij de Healy inzet om jouw lichaam te ondersteunen met ontgiften, dan gaat jouw lichaam het ook gemakkelijker krijgen jou in het algemeen gezond te houden.

Ook het ondersteunen van de darmwerking, bijvoorbeeld, kan jou helpen gezond te blijven (of worden). Zo zorgen gezonde darmen ervoor dat voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden. Dit zorgt voor een betere voeding voor de lichaamscellen, die vervolgens dus weer beter kunnen functioneren.

In het algemeen zorgt Healy voor beter functionerende lichaamscellen, omdat het ondersteunt dat de spanning van de celmembranen zich tot een optimale situatie herstelt, te weten -70 milivolt.

Dit alles helpt om het lichaam weer gezonder te maken en vervolgens ook te blijven. En een gezond lichaam vecht gemakkelijker tegen een vervelende indringen die je in meer of mindere mate ziek maakt.

 

Beter slapen en positief denken

Alles hangt met alles samen. Dat zie je bij Healy en dat zie je ook bij massage. Lees bijvoorbeeld ook het artikel op deze website genaamd ‘Boost je immuunsysteem met massage‘.

Zo kan de Healy jou ook ondersteunen om beter te slapen. Dieper slapen is essentieel om jouw lichaam zichzelf zo optimaal mogelijk te laten herstellen. Want het zelfherstellend vermogen van het lichaam doet vooral zijn werk zijn werk tijdens de deltafase van de non-REM slaap. En die fase bereik je alleen als je diep en vast genoeg slaapt… Massage kan jou hierbij ondersteunen, maar Healy zeker ook! Dit is één van dé redenen waarom mensen een Healy aanschaffen en er vervolgens laaiend enthousiast over zijn! <3

Tot slot kan Healy ook helpen jouw gemoed te ondersteunen. Persoonlijk draai ik graag de programma’s die mij helpen om innerlijke rust te bevorderen en meer positief te denken. Ook hiervan ben ik behoorlijk overtuigd dat het echt werkt.

Immers, ondanks het feit dat de coronacrisis een uitdagende en onzekere tijd is, voel ik mij eigenlijk beter dan ik in tijden heb gedaan! Ik slaap heerlijk, geniet van mijn dochter, geniet van het naar buiten gaan en maak mij weinig zorgen om de toekomst… Ook al is er best veel om je zorgen over te maken, als je je in het nieuws verliest. Ik ben Healy dankbaar voor de dagelijkse ondersteuning in deze turbulente tijd.

Ben jij hier ook in geïnteresseerd! Neem dan vooral contact op met Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout. Ik geef jou graag advies over Healy en deel graag met jou meer van mijn ervaringen. Hoe fijn zou het zijn als Healy ook voor jou een waardevolle ondersteuning kan gaan worden?

Healy bestellen

 

Ben je geïntrigeerd of overtuigd en wil je graag een Healy bestellen? Dat kan!
Volg de stappen zoals aangegeven op de bestelpagina en jij kunt direct jouw Healy bestellen!

Als je via de partnerlink van Fieneke bestelt,
krijg jij Fieneke als betrokken en geïnformeerd aanspreekpunt.
Wil je wat hulp tijdens het bestelproces? Fieneke helpt jou graag!

Voor meer informatie over Healy kun je natuurlijk ook contact opnemen.
Fieneke vertelt jou graag van alles over de Healy.
Eventueel kan jij de Healy ook nog ervaren voordat jij tot een aankoop zou besluiten.
Bel of stuur een bericht naar 06-19377447 of naar massagenoordwijkerhout@outlook.com.
Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van het contactformulier.
Fieneke neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op!