Jij kan de Healy zelf ervaren!
Dit is mogelijk op afstand of tijdens een sessie in Noordwijkerhout. Voel je welkom!

 

Ben je benieuwd naar wat de Healy voor jou kan betekenen?
Fieneke (natuurgeneeskundig therapeut / massagetherapeut) voorziet jou graag van meer informatie en een concrete ervaring.

 

Er zijn twee manieren om de Healy zelf te ervaren:

1) Jij kan fysiek de frequenties via microstroompjes ervaren tijdens een kennismakingssessie in de praktijk van Fieneke van Lifestyle Massage Noordwijkerhout. Zo krijg jij een duidelijke indruk van hoe de programma’s van de Healy Gold, Healy Holistic Health en de Healy Holistic Health Plus werken. Natuurlijk mag jij tijdens deze afspraak ook al jouw vragen stellen.

2) Jij kan een behandeling op afstand ervaren met de Healy Resonance. Fieneke maakt dan een bioresonantiescan op afstand, waarin de Healy aangeeft welke frequenties jij op dat moment het beste kan gebruiken.
Na deze scan kunnen de belangrijkste frequenties ook van een afstand naar jou toegezonden worden.
Deze vorm van behandelen kunnen wij gewoon op afstand doen. Hiervoor maken wij wel een afspraak, want na de scan zal ik jou bellen over de resultaten van de scan – wat die kunnen betekenen en of jij je daarin herkent. En of jij al wat hebt ervaren tijdens het toezenden van jouw frequenties. Uiteraard mag jij tijdens het bellen ook al jouw vragen stellen.

Een kennismakingssessie is altijd gratis! Je kunt dus altijd vrijblijvend de Healy ervaren en al jouw vragen stellen. Fieneke adviseert jou graag!

 

Langere behandeling op afstand

Het kan zijn dat jij het fijn vindt om wat langer op afstand door de Healy behandeld te worden. Ook dat is een mogelijkheid!

In dat geval zullen wij na de gratis kennismakingssessie afspreken dat ik jou elke ochtend of avond frequenties toezend via de Healy Resonance.

Hiervoor vraag ik een bijdrage van €35,- voor 7 dagen. De details kunnen we samen bespreken.