Tijdens de coronacrisis kan jij voor een gereduceerd tarief een (aangepaste) ontspanningssessie bij Lifestyle Massage Noordwijkerhout boeken!

Vandaag (woensdag 23-12) kwam namelijk het bericht dat ik weer open mag MITS ik mijn behandelingen op 1,5 meter afstand (of meer) aanbied. Nou… daar heb ik wel een paar ideeën voor!

 

Klankmassage = ‘coronaproof’ ontspannen

Ontspanning is in deze tijd heel belangrijk. De onzekerheid, de eenzaamheid, het thuiswerken… Stress is aan de orde van de dag, nog meer dan hiervoor…

Een ‘normale’ ontspanningsmassage mag ik (massagetherapeut Fieneke) jou helaas niet bieden, maar wat ik wél kan bieden is een heerlijk ontspannende behandeling met klankschalen op afstand.

Wij kunnen eerst een ademhalingsoefening doen om tot rust te komen (een simpele pranayama-oefening om het parasympatisch zenuwstelsel te activeren), die jij later ook thuis kunt doen. Daarna mag jij lekker liggen en schenk ik jou klanken die ontspannend, harmoniserend en helend werken. Heerlijk!

Als er nog tijd is kunnen wij daarna nog even praten over wat jij verder nodig hebt. Hoe kom jij deze weken het beste door? Ik begeleid jou graag!

 

Advies en begeleiding

Daarnaast zijn er andere sessies mogelijk bij Lifestyle Massage Noordwijkerhout, zowel digitaal of in mijn praktijk aan huis – maar dan natuurlijk wél op afstand.

Heb jij last van pijnklachten? Spanningsklachten door stress, onzekerheid of een verkeerde (thuiswerk-)houding? Ik kan jou hiermee helpen, waarbij de afstand bewaarborgd blijft.

Het voordeel van een sessie bij Lifestyle Massage Noordwijkerhout is dat ik altijd uitgebreid de tijd voor jou neem. Niet alleen voor het professionele advies, maar ook om jouw verhaal aan te horen. Dit stukje aandacht en coaching is in deze tijd mijns inziens essentieel. Jij mag je gehoord en gezien worden. Samen komen we zo deze uitdagende tijd door…! Ik ben er graag voor jou!

 

Tarieven mét coronakorting!

Live sessies:

1 uur € 45,-

1,5 uur € 65,-

 

Digitale sessies:

30 minuten € 25,-

45 minuten € 35,-

60 minuten € 45,-

 

Bel/SMS/App naar 06-19377447 voor meer informatie of om nu een afspraak te maken!